Магнітні бурі на грудень 2021: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Коли будуть магнітні бурі в грудні 2021

Магнітні бурі в грудні: прогноз передбачає 4 магнітні бурі.

Поділитися:

Магнітні бурі — календар на грудень

Магнітні бурі: грудень 2021 – коли і чого очікувати від сонячної активності в цьому місяці? Магнітних бур очікується 4, і 2 з них – на свята. Тож підготутеся заздалегідь до можливих геомагнітних коливань. Це важливий прогноз для метеочутливих людей по Україні, оскільки в дні, коли сонячна активність висока, вони можуть відчувати підвищене навантаження на свій організм: може виникати головний біль, запаморочення, підвищуватися артеріальний тиск, виникати біль у суглобах та загальне погіршення самопочуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на грудень 2021: на кого чекає успіх, а на кого – нове кохання

Магнітні бурі у грудні 2021

Отже, у грудні очікуються магнітні бурі у такі дати:

1-3 грудня очікується незначна магнітна буря, пік якої не перевищить 4 бали. 

Далі нас очікують 2 сильні магнітні бурі, пік яких буде досягати 6-7 балів. Вони прогнозуються на:

9-13 грудня – пік буде 10 грудня. Саме в цей день треба бути особливо обачними людям з серцево-судинними та іншими хронічними хворобами.

18-22 грудня – варто зауважити, що її пік припаде на День святого Миколая 19 грудня.

Остання потужна магнітна буря року розпочнеться 27 і 28 грудня сягатиме 5 балів. Також, очікується магнітна буря 29 грудня, вона сягатиме 4 балів, але буде відчутною.

Незначна магнітна буря накриє Землю 30-31 грудня. І хоча вона не така сильна, як дві попередні, але в ці дні люди можуть відчувати слабкість, підвищену втомлюваність, запаморочення голови. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну накрила сильна магнітна буря: як вберегтися від негативного впливу природного явища (розказала лікар-кардіолог)

Магнітні бурі: вплив на людину

Спалахи на сонці, підвищена сонячна активність та сонячні бурі можуть нести загрозу для здоров’я людини, особливо якщо мова йде про метеочутливих людей. У період магнітних бур збільшуються ризики підвищення артеріального титску, може виникати аритмія, загальне погане самопочуття. Також варто знати, що у дні магнітних бур часто загострюються хронічні хвороби. Тому так важливо знати таку інформацію, як магнітні бурі: прогноз. Як захиститись від негативного впливу магнітної бурі, розповідає астрологиня Розалія Романова:

Магнітні бурі на грудень 2021. Як уникнути їх впливу на людину?

Якщо ви схильні до поганого самопочуття під час магнітних бур, краще дізнайтеся наперед, коли вони будуть в грудні, і прийміть наступні заходи:

►Перевірте свою аптечку: чи всі медикаменти, які можуть знадобитися, там є?

►Не займайтеся самолікуванням, звертайтеся до лікаря, якщо потрібно.

►Притримуйтеся режиму сну, повноцінно і правильно харчуйтеся.

►Більше рухайтеся, бувайте на свіжому повітрі.

►Уникайте громадських місць в дні підвищеної сонячної активності та магнітних бур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати тонометр для вимірювання тиску в домашніх умовах

Знаючи точні дати магнітних бур на грудень 2021 року можна заздалегідь підготуватися і вберегти здоров'я від їх негативного впливу. Дивіться, як лікар розповідає, чому болить голова та які симптоми вказують на те, що час звернутися до лікаря:

Новини по темі