Лідер гурту Kalush Orchestra оголосив про старт аукціону: рожева панама та статуетка "Євробачення-2022" підуть з-під молотка (кошти — ЗСУ)

Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк разом із Сергієм Притулою виставили на аукціон рожеву панаму та статуетку "Євробачення-2022"
t.me/cultureukraine

На благодійний продаж виставили культову рожеву панаму Олега Псюка та статуетку переможця "Євробачення-2022".

Поділитися:

Фронтмен гурту-переможця на "Євробаченні" Kalush Orchestra Олег Псюк, разом з українським телеведучим та громадським діячем Сергієм Притулою, виставили на аукціон культову рожеву панаму Олега Псюка та скляний мікрофон — головний приз "Євробачення". Про це повідомив Сергій Притула на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До дня волонтера. Сергій Притула розповів в «Сніданку з 1+1», як організований його волонтерський хаб (суми, логістика та труднощі)

Сергій Притула пише: 

Ну що, ми обіцяли – ми робимо! Такого в історії Євробачення ще не було, і навряд чи буде. Але і час зараз унікальний. Kalush Orchestra потішили нас перемогою на Eurovision Song Contest, але всі ми чекаємо на перемогу України у війні проти окупантів. І тепер головний приз Європи допомагатиме нашій головній перемозі! Хлопці віддають свій скляний мікрофон для допомоги ЗСУ! А на додачу ще й свою легендарну рожеву панамку, аналогів якій у світі нема, для допомоги Українській Армії!

Притула також пояснив, як взяти участь в аукціоні: зазначив, що панама Олега Псюка може стати вашою всього за 200 гривень. Для того, аби взяти участь у розіграші, треба переказати гроші на "банку" благодійного фонду Сергія Притули в Monobank. 

У розіграші панами беруть участь внески звичайними грошима. За кожні 200 гривень ви отримуєте один запис у таблиці, з якої випадковим чином визначимо переможця. Більше донатів робите — більше шансів на перемогу. Просимо вас подбати, щоб внески були кратні 200. Після завершення розіграшу наші партнери з Монобанк рандомно оберуть переможця. Він і отримає рожеву панаму, — пояснив Притула.

А от головну статуетку "Євробачення", скляний мікрофон, отримає той, хто зробить найбільший внесок серед усіх внесків криптовалютою або звичайною валютою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик, який співав "Ой у лузі червона калина", разом з братом переспівав "Stefania" (відео)

Усі отримані від благодійного продажу гроші Сергій Притула та Олег Псюк обіцяють передати на допомогу Збройним Силам України. Аукціон закінчиться 28 травня о 19:00.

Нагадаємо, український гурт Kalush Orchestra переміг у Євробаченні 2022. Україна отримала 192 бали від журі та найвищий бал від глядачів — 439 (всього 631). Це вже третя перемога України у міжнародному пісенному конкурсі.

Новини по темі