Молодий місяць у серпні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодик від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Молодий місяць 16 серпня
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 16 серпня?

Поділитися:

16 серпня починається новий місячний цикл за місячним календарем. Чого чекати всім знакам зодіаку на Молодий місяць у серпні 2023 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у серпні 2023 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодий місяць у серпні 2023

Гороскоп на Молодик Овен

16 серпня Молодий місяць у вашому 5 будинку гороскопа, будинку кохання, таланту, творчості, дітей. Там у вас зараз ретроградна Венера. Це наші цінності, кохання, стосунки, партнерство. Можливо новий роман, і факт, що тривалий. у вас може прокинутись любов до себе, своєї цінності, самооцінки. Можливе повернення до колишніх стосунків. Найважливіше – дозволити собі бути щасливим. Ви можете поїхати у відпустку в місце, де ви вже були, або почати малювати. У бізнесі можливий перегляд стратегії, особливо фінансові нововведення, які принесуть більше грошей. Старі клієнти можуть повернутися до вас. Молодий місяць в 5 будинку це і ваші діти: зачаття, народження дитини, хрестини або нова школа, новий дитячий садок для дітей. Новини та витрати, що стосуються ваших дітей.

Повний гороскоп на серпень для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Телець

16 серпня Повня в 4 домі гороскопа. Це – дім сім’ї. Можливо в цей час ви будете придивлятися нове помешкання. Якщо ви орендуєте квартиру з друзями, вони можуть повідомити про переїзд. Або ж ваші родичі приїдуть жити до вас. За умови, що ваш син чи дочка проживає з вами, дитина може повідомити про з’їзд. Приємніші зміни можуть вас чекати у складі сім’ї: можливо очікуйте поповнення. Ретроградність інформує нас також про ремонт. Якщо ви довго чекали на документи, невдовзі їх отримаєте. У цей період краще витрачати гроші на дім та сім’ю. Але не варто купувати речі для прикраси дому, тим більше коштовні. Це правило не поширюється на антикваріат. Добре змінювати інтер’єр, саджати квіти. Чудовий час йти навчатися на дизайнера інтер’єру. Ця сфера буде вам приносити заробіток надалі. Що стосується бізнесу, скоріше за все ви його видозміните. 4 дім також про дитинство. Очікуйте на зустріч із давнім другом. 

Повний гороскоп на серпень для Тельця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Близнюки

16 серпня Молодий місяць в 3 домі комунікацій та спілкування. Це означає нові знайомства, контакти та інформацію. На вас чекають ділові та романтичні стосунки. Астрологиня застерігає, що через вплив ретро Венери такі стосунки будуть короткими. У вас будуть хороші дружні стосунки. Це також дім сестер і братів — тому очікуйте новин від них. Ймовірно, вам напишуть колишні. Це вдалий час для примирень. У вас буде зустріч з подругою, яку давно не бачили. Ви набудете нових навичок, займетеся новими починаннями. Можлива робота в команді.

Повний гороскоп на серпень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням

Гороскоп на Молодик Рак

16 серпня – Новий Місяць у 2 домі грошей. Щось нове на вас чекає у другій половині місяця. Нова робота, клієнт, співпраця. Астрологиня радить у цей період починати підготовку до важливих подій, але реєструвати бізнес краще після 18 вересня коли Венера і Меркурій розвернуть свій хід. 2 дім також про цінності. Не варто купувати щось коштовне у Ретроградність. Виключення – антикваріат. Чекайте повернення заборгованості. Також у цей час ви переглянете свій фінансовий стан і всього чого це стосується: способу заробітку та стратегії. З 16 серпня очікуйте пропозиції про співпрацю. Дім цінності та самооцінки. Ваша самооцінка помітно виросте. Нові навички принесуть вам не тільки задоволення, але й прибуток. 

Повний гороскоп на серпень для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Лев

16 серпня Молодий місяць в Левові, ключовий 1 дім вашої особистості. Якщо ваш день народження припадає на проміжок 14-18 серпня включно — протягом наступних 12 місяців ви увійдете в новий цикл життя. У вашому житті з’являться нові людина, робота, країна, статус. Для інших левів це сприятливий час для ініціативності та прийняття рішень. Ви звільнитеся від когось або від чогось. Стануть зрозумілішими деякі питання. Це час початку співпраці. Ви спробуєте змінити стиль. У цей період ефективними будуть спроби привести себе до ладу. Ви переосмислите ставлення та любов до себе через інших людей. З вашого оточення зникнуть непотрібні люди, а деякі особи з минулого — повернуться.

Повний гороскоп на серпень для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням

Гороскоп на Молодик Діва

16 серпня Молодий місяць в 12 домі завершення, благодійності, далеких земель. Потрібно буде чогось позбутися. Ефективно в цей час худнути. Варто закінчити справи з минулого. Ви приберете старі речі з дому. На вас чекають подорожі, дистанційна робота. Ви отримаєте новини здалеку. Ретроградна Венера повпливає на кохання. Ви отримаєте звістку від колишніх партнерів. Якщо ви у стосунках на відстані, то для вас відкриється таємниця. Ви переосмислите стосунки, відбудеться їх перезавантаження. Фінанси повернуться. Ви обдумаєте власну самооцінку та цінності.

Повний гороскоп на серпень для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Терези

16 серпня Молодий місяць в 11 домі майбутнього та мрій. У вас будуть нові знайомства, ви зробите крок до здійснення мрії. Вам напишуть старі друзі або ви зустрінете когось з минулого. Будете працювати з власними соцмережами. Можливі зміни в оточенні. Щось нове прийде на місце старого. Буде спонтанність щодо планів.

Повний гороскоп на серпень для Терезів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Скорпіон

16 серпня. Новий Місяць у 10 домі гороскопа – найвищий дім нашої репутації, мети. Новий Місяць поставить нову ціль чи завдання. Не оминути новини про проєкт, керівництво, співробітників. Ретроградна Венера у ці дати надасть вам оновлений статус. Так, як ця планета відповідає за стосунки й шлюб, то статус буде стосуватися взаємин. Це може бути і розлучення, і одруження. Можливо ви з’їдетеся зі своїм хлопцем/дівчиною, а може дізнаєтеся про вагітність, що змінить ваш статус. Астрологиня застерігає від шлюбу в ці дати. Підписувати документ про створення сім’ї варто після 5-18 вересня. Ретроградна Венера в 10 домі може змінити Скорпіонам фінанси. Цілком ймовірне повернення на колишню роботу і минулу заробітну плату. Давні клієнти повернуться до вас. Рішення піти на пенсію теж змінить ваш фінансовий стан. 

Повний гороскоп на серпень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Стрілець

16 серпня. Новий Місяць у 9 домі гороскопа. Вісь цього і попереднього домів – це пізнавання нового, подорожування. 9 дім 16 серпня може свідчити Стрільцям про далеку поїздку. Тобто якщо на початку місяця ви матимете короткі відрядження, приміром, то в середині серпня це вже тривала подорож. Ймовірно за кордон. Не виключенням буде спілкування з іноземцями чи будь-яка співпраця з ними. Венера (планета задоволення) може принести із собою стосунки на відстані. Можливо з людиною іншої національності. Цей же дім несе за собою щось масштабне. Він дозволить вам стати популярнішою особою. Розвивати свій блог, послуги, сайт в цей час буде вдалим рішенням. По Ретроградній Венері добре переробляти, передумувати, покращувати. Ця планета не тільки про кохання, але й про гроші. Тож імовірне отримання коштів від судового процесу. Очікуйте новину стосовно фінансів. Гроші, які ви віддавали, повернуться до вас. 

Повний гороскоп на серпень для Стрільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Козеріг

16 серпня Молодий місяць у 8 домі емоцій, психіки та спільних фінансів. Вам необхідно позбутися блоків та упереджень, щоб привернути до себе гроші. У вас виникнуть нові ідеї щодо бізнесу. Зміняться ціни на те, чим ви володієте. Ретроградна Венера поверне борги. Також повернуться гроші з минулого, про які ви могли вже забути. Ви більше відкриєтеся людям. Відбудеться зцілення душі та травм. Відновиться спілкування або стосунки. Буде робота над самооцінкою. 

Повний гороскоп на серпень для Козорога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Водолій

16 серпня Новий Місяць у 7 домі стосунків. Якщо у цей час ви розпочнете нові знайомства, то скоріше за все, що вони не матимуть перспективи, адже на це впливає Ретроградна Венера. Ретроградність – завжди про повернення. Найімовірніше, що про себе нагадають далекі знайомі, колеги чи товариші. Очікуйте зустрічі із колишньою, телефонного дзвінка від колишнього чи смс від давнього друга. Ретроградна Венера може являти собою нову роботу, але з колишніми клієнтами чи колегами. Вочевидь відбудеться укладання угоди, відновлення домовленостей. У вас можуть з’явитися нові друзі. 

Повний гороскоп на серпень для Водолія від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Молодик Риби

16 серпня буде Новий Місяць у вашому 6 домі гороскопа там, де Ретроградна Венера. Це сектор роботи, зайнятості, щоденної рутини. Новий Місяць показує, що щось нове на вас чекає. Буденність зміниться. Нова робота, нова звичка, нове харчування. Також 6 дім символізує зміни в роботі. Може прийти інше керівництво, у вас зміниться помічниця, буде новина про організацію. Колишня клієнтка, співробітниця чи керівниця точно нагадає про себе. Адже Венера – це жінка, а Ретро – щось минуле. Не дивуйтеся, але колишній службовий роман може знов розпочатися. 

Повний гороскоп на серпень для Риб від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі