Мосейчук, Сенічкін, Барбір, Рабчун, Горбунов, Островська, Гринчук та інші ведучі 1+1 записали відеозвернення до українських вчителів: «Ви — справжні супергерої!»

Мосейчук, Сенічкін, Барбір, Рабчун, Горбунов, Островська, Гринчук та інші ведучі 1+1 записали відеозвернення до українських вчителів: «Ви — справжні супергерої!»

Телезірки 1+1 підтримали українських вчителів та пригадали своїх педагогів.

Поділитися:

Ведучі 1+1 записали зворушливі відеозвернення, які показали освітянам на Другій всеукраїнській конференції лікарняних вчителів. Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, Соломія Вітвіцька, Наталія Островська, Костянтин Грубич, Володимир Рабчун, Святослав Гринчук, Тімур Мірошниченко та Юрій Горбунов побажали учителям не опускати рук, надихати, мотивувати й допомагати юним українцям. Ведуча 1+1 та кураторка проєкту “Право на Освіту” і Школи Супергероїв, Наталія Мосейчук відкрила Другу всеукраїнську конференцію лікарняних вчителів. 

“Ви абсолютні герої освітнього фронту, які не кинули своїх дітей і без перерви на війну продовжуєте вчителювати. Герої. Ви. Ви просто цього ще не усвідомлюєте!”, — підкреслила ведуча, відкриваючи конференцію.

Ведуча Наталія Мосейчук цьогоріч вшосте обере серцем двох вчителів в межах премії Global Teacher Prize Ukraine. Розповідайте історії мужніх вчителів за посиланням. Наталія також закликала вчителів зареєструватися на онлайн курс від Ордену Фенікса. На початку вересня він з’явиться на онлайн-платформі ЕдЕра, за підтримки ведучої та проєкту “Право на Освіту”, партнерів. Це навчання для психологів в роботі з дітьми в школах і лікарнях. Безкоштовно і з сертифікацією. 

Телепара ведучих “Сніданок з 1+1” Людмила Барбір та Руслан Сенічкін впевнені, що освіта має потужну силу. І дуже пишаються нашими освітянами:

“Вчителі гори перевертають, але роблять все для того, щоб діти змогли здобути освіту! І продовжити своє квітуче життя в Україні! Слава Україні! Слава вчителям!”.

Ведучий ТСН і “Єдині новини” Святослав Гринчук звернув увагу на те, що нині діти дуже вразливі. Адже найсвітліші роки їхнього життя накрила тінь війни:

“Аби впоратися з усіма емоціями, викликами й страхами, діти потребують друга — ментора, опікуна, тренера, викладача, психолога. І може навіть трохи Чарівника. І прекрасно, що все це у собі вмієте поєднувати ви!”

Ведучий “Твій день” Володимир Рабчун подякував вчителям за їхню боротьбу за наше майбутнє:

“Серед усіх нас є ті люди, які вже давно звикли вкладати свій час і свої зусилля у майбутнє. Це викладачі, вчителі. Вони передають знання і на цих знаннях і буде базуватись майбутнє”.

Юрій Горбунов вважає, що завдяки таким людям, як українські освітяни, перемога настане зовсім швидко:

“Ви — великі люди. Ви — справжні герої. Ви — патріоти, котрі попри все продовжують робити свою справу”.

Ведучий “Твій день” Костя Грубич підтримав вчителів такими словами:

“Я вклоняюся перед вчителями, котрі нехтуючи незгодами, труднощами, особистим достатком і комфортом, йдуть в лікарні та навчають дітей, які постраждали від цієї страшної, нелюдської навали”.

Ведучий “Твій день” Тімур Мірошниченко, ведучі ТСН і “Єдині новини” Соломія Вітвіцька і Наталя Островська пригадали своїх вчителів. 

“Ви — справжні супергерої. Я пам'ятаю ще з дитинства, коли навчався в школі, захоплювався вчителями. І цей захват сьогодні масштабувався до планетарного розміру. Ви дійсно робите неймовірне. І я вас прошу — не опускайте рук”, — звернувся Тімур Мірошниченко

“Я згадую свою класну керівницю впродовж всього життя. В 10-му класі вона помітила, що в мене є хист до журналістики та порадила мені йти в цю професію. Я знаю наскільки важливий цей зв'язок з вчителем і навіть у війну важливо його не втрачати”, — каже Наталя Островська

“Величезне вам дякую за те, що вкладаєте в наше майбутнє свою енергію, сили, знання. Роботу викладачів видно протягом багатьох років. У вас є ця сила. Надихати, мотивувати й допомагати юним українцям ставати великими людьми”, — поділилась Соломія Вітвіцька.

Новини по темі