Ріта Ора почала зустрічатися із молодшим на шість років сином відомого актора

Ріта Ора почала зустрічатися із молодшим на шість років сином актора Джуда Лоу | 1+1
Фото: Getty Images

Хлопець – батькова копія.

Поділитися:

Шанувальники британської співачки Ріти Ори не тямляться від захвату, адже все вказує на те, що зірка нарешті знайшла своє кохання. Їй і раніше приписували гучні романи, та, схоже, цього разу все справді серйозно.

Днями 29-річна співачка відвідала престижну церемонію British Fashion Awards 2019. І якщо на захід Ріта прибула на одинці, то йшла з нього, вже тримаючи за руку нового бойфренда. Ним виявився 23-річний син відомого актора Джуда Лоу Рафферті.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений RITA ORA fan page (@ritaoraglam)

Пара познайомилась на зйомках римейку стрічки «Олівер Твіст». І, як зазначають інсайдери, між ними одразу відчувалася особлива хімія. Та й сам Рафферті підтвердив це у розмові з виданням Evening Standard. За його словами, між ним та Рітою «щось одразу клацнуло».

Все вказує на те, що зіркові стосунки тривають уже декілька тижнів. Тож спільний вихід у світ можна вважати їхнім наступним кроком.

До слова, окрім акторства, Рафферті займається ще й моделінгом. Так, він вже встиг попрацювати з такими всесвітньо відомими брендами, як Dolce & Gabbana та Dior.

Більше цікавих новин про Ріту Ору читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі