Тепла відпустка взимку: де відпочивають українські зірки на новорічні та різдвяні свята (фото)

Де у теплих краях взимку відпочивають зірки? Фото
Instagram/kosadcha

Українські зірки полюбляють відпочивати взимку у теплих краях. Де ж саме вони проводять новорічні та різдвяні відпустки?

Поділитися:

Холодний зимовий січень – це період, коли традиційно багато українських зірок їдуть відпочивати «в літо», у теплі краї. В яких же саме країнах на морських та океанічних узбережжях наразі перебувають наші знаменитості?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим здивував Влад Яма на відпочинку з сім’єю: «Ну привіт, 2007-й!»

Зіркове подружжя ведучих Катерина Осадча та Юрій Горбунов наразі відпочивають у Таїланді. Про цю відпустку ведуча «Голосу країни» та «Світського життя» Катя Осадча пише:

«Сонце і море – моя підзарядка».

Осадча відпусткаФОТО: Instagram/kosadcha

Ведучі не лише відпочивають на пляжі, але й відвідують визначні місця регіону. Так, ведучий «Голосу країни» та «Танців з зірками» Юрій Горбунов опублікував спільне з Катериною Осадчою фото на фоні велитенської статуї Будди.

Горбунов ОсадчаФОТО: Instagram/gorbunovyuriy

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі "Голосу країни-12" Юрій Горбунов та Катерина Осадча похрестили молодшого сина

Ще одне зіркове подружжя, співачка та тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA і співак, мисливець шоу «Маскарад» Володимир Дантес відпочивають у Мексиці. Під одним зі своїх постів Надя Дорофєєва написала:

«Мексика стрімко закохує мене в себе».

Надя ДорофееваФОТО: Instagram/nadyadorofeeva

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни» на 1+1: DOROFEEVA розповіла, чи вважає Потапа конкурентом

Це перша мандрівка Наді та Володимира до цієї країни.

Володимир ДантесФОТО: Instagram/vladimirdantes

Ведучий шоу «Твій день» та «Маскард» Тімур Мірошниченко разом з дружиною Інною відпочиває на Шрі-Ланці. При цьому, як видно зі сторіз ведучого, їхні діти наразі теж на відпочинку, але у Єгипті, разом з бабусею.

Тімур МірошниченкоФОТО: Instagram/timur.miroshnychenko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мені здається, що Юрі Горбунову час і самому взяти участь у «Танцях з зірками», – ведучий Тімур Мірошниченко

А от ще одна ведуча шоу «Твій день» Стася Ровінська наразі перебуває у відпустці якраз у сонячному Єгипті. Вона розмістила у мережі фото, де усміхнена сидить на пляжі.

Стася РовінськаФОТО: Instagram/sia_rovinska

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стася Ровінська про виховання трьох дітей: "Треба трохи понизити свої стандарти, інакше можна з’їхати з глузду"

Колега Стасі та Тімура Ірина Ванникова теж потішила підписників свіжим фото з морського відпочинку.

Ірина ВанниковаФОТО: Instagram/irynavannykova

На світлині ведуча стоїть по кісточки у воді, на обрії видніють гори. Де саме відпочиває ведуча, вона не пише, але зрозуміло, що вона перебуває у компанії доньок Марусі та Дарини. Ірина Ванникова розмістила під фото коментар:

«Мама, чому ти з усіма хочеш подружитися? І з усіма тобі треба small talk?», – питає мене Маруся. «Мама вже тиждень мовчить, бо не в ефірі. Хай хоч так поговорить», – зауважує Даринка. 17 січня 2022 року «Твій день» знову в ефірі. Уже там наговоримося».

Тож вже з 17 січня дивіться шоу «Твій день» в ефірі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Ванникова розповіла, як виховує своїх домашніх улюбленців: йоркширського тер'єра Макарона, щура Гришу та лабрадора Сніжка

Суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма з дружиною Ліліаною та сином Леоном також перебуває у теплих краях. Спочатку сім’я була в Мексиці, наразі ж відпочиває в Маямі.

Влад ЯмаФОТО: Instagram/vladyama_official

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому сезоні інфотейнмент-шоу «Твій День» зміниться склад ведучих: Влад Яма залишає проєкт

Ведуча «ТСН» Наталія Островська теж перебуває на відпочинку у теплих краях, але не пише, де саме. Натомість Наталія просто підписала своє фото так:

«Теплий січень».

Наталія ОстровськаФОТО: Instagram/nataliostrovska

Якою б чудовою не була відпустка, рано чи пізно доведеться повертатися до трудових буднів. Дивіться, як психоаналітик Анна Кушнерук розповіла як після відпочинку повернутися до робочого ритму життя:

Новини по темі