Тетяна Малкова, що зіграла Ольгу в серіалі "Моя улюблена Страшко", поділилась смішними кадрами бекстейджу

Тетяна Малкова поділилась смішними кадрами із залаштунків "Моя улюблена Страшко"
Instagram/tannita_malkova

На фотографіях та відео можна помітити саму Ольгу та Яніну, яку грає Дар'я Баріхашвілі.

Поділитися:

Акторка, яка зіграла Ольгу в "Моїй улюбленій Страшко" Тетяна Малкова не припиняє ділитися своїми улюбленими кадрами залаштунків знімального процесу! Зйомки серіалу – це не тільки про відповідальність та зосередженість, а й про гарний настрій та нові знайомства. Тетяна розповіла: обожнює сцени з Яніною, яку грає Дар'я Баріхашвілі.

У них є все: дружба, сміх, сльози, абсурд, творчість... Але найголовніше, в них є життя! Я завжди їх чекала, дуже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю. Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Дар’я Баріхашвілі: «Я вірю в жіночу дружбу. Так, як жінка може зрозуміти жінку, її ніколи не зрозуміє жоден чоловік»

Подивімось, яке кумедне відео виклала зірка. На ньому добре видно, наскільки акторська робота складна: дубль може зіпсувати навіть декорація або одяг, через це доводиться знімати один епізод декілька разів. Акторки роблять правильно: не дратуються, а зі сміхом сприймають всі казуси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю. Актриса Ірина Поплавська про роль Насті Глушко у серіалі “Моя улюблена Страшко”: “Найбільш хвилюючою для мене була сцена першого поцілунку”

Тетяна у своїх соціальних мережах пише: розбір сцени чимось нагадав хрестоматійну подорож до «прийняття».

Хто тут захоплюється психологією? Пам'ятаєте?
1. Заперечення
2. Гнів
3. Торг
4. Депресія
5. Прийняття

Телесніданок також відвідав залаштунки серіалу. Дивіться, як це було:

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу. Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску.