Зірка серіалу «СидорЕнки-СидОренки» Олеся Власова зізналася, що її доньки не хочуть бути акторками

Олеся Власова зізналася, що її доньки не хочуть бути акторками | Інтерв'ю | 1+1

Інтерв'ю 1plus1.ua з української акторкою.

Поділитися:

На мармурових сходах заможного маєтку поблизу Києва я зустріла розкішну блондинку. Українська акторка Олеся Власова саме вийшла на коротку перерву між зйомками сцен комедійного серіалу від 1+1 «СидорЕнки СидОренки». Акторка мала всього декілька хвилин, аби перевести подих. Та все ж люб’язно погодилась приділити свій час розмові зі мною.

Маєте напрочуд органічний вигляд у своєму шовковому вбранні, з бездоганним макіяжем та зачіскою. Ви, певно, схожі з вашою героїнею…

Я і вона – це одна й та ж людина! Все, що є в моїй героїні, притаманне мені в реальному житті. Уявляєте, це якийсь дивний, але дуже приємний збіг (усміхається). Мені цей персонаж одразу припав до душі.

А як щодо спільних зацікавлень?

Як і Ольга, я цікавлюсь йогою. Це справді дуже корисне заняття. Буває, практикую її прямо тут, на знімальному майданчику. Мій улюблений комплекс вправ – сур’я намаскар. Це справжній must-have, адже забирає зовсім мало часу, а користі приносить багато – допомагає прокинутись, знімає набряки, покращує відтік лімфи. Словом, спробуйте – не пошкодуєте.

А ще, як і моя героїня, я вивчаю прогресивні методи виховання дітей. І перевіряю їх дієвість на своїх доньках (сміється).

Отже, йогою ви займаєтесь, коли маєте вільний час між сценами?

Ох, буває таке, що у мене перерв узагалі немає. Сьогодні – перший день за весь час, коли я можу хоч трохи відволіктись, випити кави. Мені ж «пощастило» у кадрі весь час бути красунею (сміється). Поки мої колеги відпочивають, мені поправляють зачіску, макіяж, перевдягають.

Хто найкумедніша людина на майданчику?

Той, хто сьогодні в ударі (сміється).

На мій погляд, найприкольніша в нас Ксенія Вертинська. Вона людина-свято і заразом дуже глибока особистість. Я останньою долучилась до зйомок, через півтора місяця після всієї команди. І вона мене тоді дуже підтримала. Завдяки її увазі я одразу відчула себе, ніби вдома.

На фото Ксенія Вертинська

Ваші доньки вже вирішили, ким хочуть стати в майбутньому?

Старша донька Поліна в п’ять років знялася в кліпі співачки ONUKA Time. Потім двічі працювала у проектах разом зі мною. Однак їй це все не подобається. Гроші за роботу вона отримувати любить, а готуватися до ролі, розучувати репліки їй не до душі. Поліна хоче стати мультиплікатором. А молодша Варвара мріє відкрити власний зоомагазин і бути ветеринаром.

Не знаю, чому їх не цікавить акторство. Бачать же, що я щаслива в цій професії.

Яку стрічку рекомендуєте переглянути нашим читачам?

Дуже люблю серіал «Велика маленька брехня». А ще must-watch – американська драма «Це – ми», вона справила на мене сильне враження. Більше нічого на думку не спадає, бо часу на перегляд фільмів майже немає.

Опишіть ваш ідеальний вихідний.

Бачу це так – взяти родину, собаку і вийти на цілий день на пікнік. А насправді вихідні минають у турботах – покупки, догляд за собою, хатні справи. З моєю майстринею опановуємо техніку нічного манікюру (сміється). Вчора ми закінчили о пів на першу ночі. А що ж робити, якщо зовсім немає вихідних?

Яку суперсилу хотіли б мати?

Хотіла б вміти лікувати всі хвороби. Певно, це те, що мене найбільше чіпляє.

Нагадаємо, комедійний серіал «СидорЕнки-СидОренки» – вже в ефірі 1+1, з понеділка по четвер о 21:45. Стрічка оповідає незвичайну історію двох сімей, які випадково переплутали дітей у пологовому будинку. Аж ось через багато років життя звело їх під одним дахом, тож на головних героїв чекає безліч пригод.

Переглянь веселий анонс серіалу:

Більше цікавих інтерв'ю з зірками читай тут:

1. «Вона мене з собою познайомила»: Назар Задніпровський розповів про наполегливу кохану

2. Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою»

3. Солістка гурту KAZKA — про стосунки, колекцію купальників та момент, від якого плакала

4. «Я кинув Анджеліну Джолі на диван»: Українець, який став зіркою американського кіно

5. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.