Змазка з коноплею і роботи для втіхи: Секс-тренди 2020 року

Секс-тренди 2020: Експерименти, які ти захочеш спробувати | 1+1
Фото: instagram/nataliagtimofeeva

Мода з перчинкою.

Поділитися:

Минулого разу я розповідала про сексуальні забавки, які у 2019-му опинилися на піку популярності. Але видання womanandhome.com вирішило спрогнозувати, чого нам очікувати від року прийдешнього. Отож читай добірку і дізнавайся, які вогняні тренди принесе нам відвертий 2020-й.

Змазка з коноплею

Гель із канабінолом – слабо психоактивною сполукою, що знаходиться в коноплі, давно законний та безпечний. І наступного року він таки зловить свою «зірку». Річ у тім, що в деяких випадках змазка просто необхідна, а виробники переконують – наявність у гелеві цієї «кайфової» речовини збільшує збудження, активує приплив крові до статевих органів та посилює приємні відчуття.

Фото: instagram/joeypalmroos/ddoooris

Вібратори для найпотаємніших точок

Навіщо страждати від того, що не отримуєш задоволення, якщо нестримне «свято» можна влаштовувати хоч щодня? І я не натякаю, що робити це варто без партнера… Навпаки!

Під час сексу більшість жінок потребують стимуляції клітора, і щоб дістатися до прихованих точок, знадобиться диво-іграшка. Прогнозується, що у 2020 році вібратор перетвориться на невіддільну частину будь-якого інтиму з феєричним кінцем.

Фото: instagram/kat_in_nyc

Сексуальне виховання

Дорослі давно розуміли, що згадка про секс не повинна викликати у дітей ніяковість та сміх. Але й зрілі особи часом не можуть спокійно та впевнено обговорювати ЦЕ. Геть сором, бар’єри та перевірки партнера на інтуїцію! Відтепер повідомляти про свої сексуальні вподобання, фантазії чи проблеми стане необхідною складовою стосунків.

До слова, неабиякої популярності наберуть тематичні додатки, орієнтовані на «розумний секс». Але необов’язково чекати, поки проб’ють куранти – завантажити їх можна прямо зараз. Вони допоможуть виявити твої неочікувані захоплення, прокачати чуттєвість та навіть скласти статистику з результатами гарячих експериментів.

Фото: instagram/alyonapani

Секс-техніка

Нашестя роботів перестало бути жартом, а розвиток секс-техніки стрімко набирає обертів. З’явиться новий термін – «дисексуалізм», що вказує на людину, яка не потребує когось для інтиму. Достатньо заощадити кошти, купити собі «залізну» розвагу і перетворити її на ідеал: обрати зовнішність (від кольору очей до зросту), запрограмувати характер, попросити втілити потаємні бажання та навіть душевно поспілкуватися. 

Щоправда, інколи такі штучні красуні чи красені можуть давати збій, але розробники обіцяють – ми надто близько до моменту, коли їх зроблять максимально схожими на людей.

Фото: instagram/nataliagtimofeeva

Кохання

Так, це дивовижне почуття також перетвориться на тренд. І було б прекрасно, аби воно завжди очолювало першість в усіх модних тенденціях.

У 2020 році акцент буде зроблено на щирості почуттів. І незалежно від того, довгострокові, короткострокові чи випадкові складуться стосунки – все повинно відбуватися за взаємним бажанням.

Фото: instagram/marco_bozidar

Стеж за рубрикою «Перший раз із Ясею», адже наступного тижня я розкажу ще більше цікавого про стосунки в ліжку!

І, звісно, читай ще більше моїх матеріалів: