Ексклюзив з Патрисією Каас: що їсть, носить та як доглядає за собою зірка у 50 років

Французька співачка на кілька годин завітала до Києва та дала інтерв’ю «Світському життю»

Поделиться:

Ласкаво просимо до Києва! 

-Вітаю! 

Сьогодні ми зустрілися в бутику, де представлене вбрання в  українському національному стилі. Що вас сюди привело? Хочете собі щось підібрати і вразити публіку на одному зі своїх майбутніх шоу в Україні? 

-Мені дуже подобається український стиль. У Парижі не так легко знайти таку гарну вишиванку, хоч там і представлені деякі ваші талановиті дизайнери! У нашому буденному світі дуже бракує кольорів і щастя! З  одного боку це сувенір з України, а з іншого – дуже модне вбрання.

Наскільки я знаю, ви не любите холод! Але ваші гастролі в Україні постійно припадають на осінь і зиму. Як зігріваєтесь, як підтримуєте гарний настрій? 

-Та снігу поки нема, тому наразі не так уже й холодно. Мене по-справжньому зігріває тепло, яке я отримую від українських шанувальників! 

Чи встигаєте щось побачити у містах, коли гастролюєте? Є улюблені місця в Києві?

-Людям здається, що коли ти гастролюєш світом, тобі дуже пощастило – ти маєш змогу побачити різні країни! Насправді я геть нічого не встигаю побачити, аеропорти, вокзали, готелі, ресторани – ось і все. 

Сьогодні ви були в українському ресторані, є якісь улюблені страви нашої кухні? 

-Люблю борщ, там багато часнику і він гостренький! Це корисно для здоров’я – не матимеш проблем із кровообігом. Втім, після обіду не слід надто близько підходити до людей. 

Ми познайомилися із вами вісім років тому в Цюріху! З того часу ви зовсім не змінилися. Важко повірити, але цього року вам виповнюється п’ятдесят один. У чому ж ваш секрет молодості та краси? 

-Можливо, у тому, що я почуваюся коханою. Уся моя родина, мої брати і сестри, мають молодий вигляд – ми справжні щасливчики! Я не дуже люблю вечірки, не веду нічний спосіб життя. Можливо, це також допомагає. Я дуже дисциплінована щодо макіяжу, завжди добре очищую шкіру перед сном. Маски, креми – можливо, це справді має сенс. 

Постійні перельоти, концерти, такий ритм життя дуже виснажує! Як відновлюєтеся після гастролей, можливо, літаєте кудись на острови побути на самоті? 

-Найкращий острів на світі – моє ліжко! Я так багато часу проводжу на гастролях, що інколи прокидаюся серед ночі в готелі і не розумію, яка зараз година, чому надворі темно? Де я взагалі зараз? Тож, коли я завершую тур, єдине чого я хочу – це опинитися вдома! 

Нещодавно ви наважилися на своє перше татуювання – це було щось на зразок протесту чи ви здійснили свою давню мрію?

 -Все-то ви знаєте! 

Можете показати? 

-Не можу, воно на спині, це буде незручно. Я ніколи не була проти тату, мені завжди це подобалось на інших людях. Але я якось не приміряла це на себе. Прийшов час і щось в мені змінилося! У цей же час я втратила свою улюблену болонку Текілу. Тому я наважилась на такий емоційний крок. Спочатку я хотіла щось маленьке, але згодом вийшло тату на півспини! Це зображення жінки, трохи схожої на мене! Вона простягає руки до землі! І там є серце – і звісно ж, це моя Текіла! 

Триває ваш всеукраїнський тур! Позаду  – Харків, Дніпро та Львів! А на черзі – концерт у Києві 15 листопада, і два концерти в Одесі – 17 і 19 листопада! Готуєте щось особливе? 

-Особливими концерти робить публіка, а не я! Яким буде шоу – вирішують люди, їхня реакція на улюблені пісні, їхні усмішки! 

Про що зараз мрієте, можливо, є якісь матеріальні бажання? 

-Хочу, щоб усе лишалося таким як є! Напевно, усі ми з віком хочемо мати молодший вигляд! Але з іншого боку я почуваюся молодою в голові! Думаю, це відображається і на зовнішності! Тож, хочу аби так і було завжди! 

Дякую за бесіду! Може, запросите глядачів на свої шоу українською! 

-Якщо це не дуже важко! 

Дякую! Гарної мандрівки Україною! Повертайтесь до нас частіше! Завжди вам раді! 

-Дякую!