Яким має бути гумор у здорових стосунках: поради психоаналітика Анни Кушнерук

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Чому жінок у чоловіках приваблює гумор (пояснила психоаналітик)
Unsplash

У "Сніданку з 1+1"" психоаналітик Анна Кушнерук розповіла, чому жінок приваблюють смішні чоловіки.

Поділитися:

Жінки шукають смішних чоловіків для відносин — на це вказують сучасні дослідження. Чому гумор є привабливим? Якими мають бути здорові жарти, які не будуть псувати романтичні стосунки? На ці та інші питання у "Сніданку з 1+1" відповіла психоаналітик Анна Кушнерук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прийняти власну красу: поради психоаналітика Анни Кушнерук

Чому нам подобається гумор

"Коли людям нема про що сміятися, це говорить про абсолютно різний досвід та відсутність самоіронії", — пояснює психоаналітик.

Жарти створюють настрій та допомагають швидше перейти межу сором'язливості. Гумор може бути різним через вік, тематику, соціальні умови, та головне — мати щось, що об'єднує ваші жарти. Якщо людина смішна, то вона автоматично привабливіша.

Яким має бути привабливий гумор

Гострі короткі жарти, які є зрозумілими для партнера, будуть найбільш ефективними у спілкуванні. Експертка зазначає, що ознакою здорових стосунків є вміння вийти зі сварки із гумором.

Що жінки бачать у чоловічому гуморі

  • інтелект
  • легку вдачу
  • швидке розв'язання конфліктів
  • сексуальність

Пара

Фото: Unsplah.com

Про що свідчить надлишковий гумор

Якщо людина прямо "засипає" жартами, часом це може свідчити про невпевненість. У таких випадках гумор стає захисним механізмом невирішених психологічних проблем. 

Чому жінки прагнуть серйозних стосунків із веселими чоловіками

У людей з гарним почуттям гумору більша адаптивність до життєвих ситуацій, адже вони оптимістичніше сприймають виклики долі. Коли людина занадто серйозна, виникає більший контроль та певні умови, дотримуватися яких з часом складніше.більша. 

Про що неможна жартувати

"Жартувати можна про все, але не з усіма і не завжди", — відповідає психоаналітик.

Перед жартами на делікатні теми потрібно дізнатися більше про людину та про її світогляд. Чорний гумор працює з одними особами, та для інших може стати причиною образи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Як лінуватися з користю: поради психоаналітика в "Сніданку. Вихідний"

Чому гумор у стосунках зникає з плином часу

На початку стосунків ми показуємо ідеальну версію себе, проте з часом це втомлює. Якщо вам через деякий період стосунків перестає бути смішно з партнером, це значить, що ваша пара має певні проблеми.

Що робити, якщо партнер без почуття гумору

По-перше, не потрібно людину цим зневажати. По-друге, якщо ви хочете зберегти ці стосунки, спробуйте знайти спільну смішну тематику. Це можуть бути спогади дитинства, комедії, якісь особливі види гумору.

Дивіться "Сніданок з 1+1" у будні дні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі