Аніта Луценко: «Танці - моя давня мрія»

Танці з зірками

Учасниця Танців з зірками заінтригувала, чим вражатиме на проекті.

Поділитися:

Цієї осені глядачі 1+1 побачать новий сезон проекту Танці з зірками. Напередодні прем’єри учасниця 2 сезону оновленого танцювального шоу Аніта Луценко розповіла, чому вирішила взяти участь у проекті, а також зізналася, який танець найбільше кортить станцювати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити ноги стрункішими: Поради Аніти Луценко

«Танці - моя давня мрія. З дитинства я намагалася танцювати, але щоразу щось траплялось. До великої сцени з танцями я так і не дійшла. Крім того, це мрія моєї мами - танцювати. Я продовжую її мрії, тому для мене дуже важливо зробити це перш за все для неї», - розповіла Аніта. 

У Танцях з зірками Аніта ставить перед собою ціль - стати більш жіночною:

Я дівчина спортивна, навіть трохи  агресивна. Мені хотілося б спробувати себе у плавному танці, тобто у тому, що мені робити важко. 

З ким танцюватиме Аніта Луценко у новому сезоні Танців з зірками - поки що залишається у таємниці. Нагадуємо, що суддями нового сезону танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися жиру за два тижні: Поради Аніти Луценко

 

Новини по темі