Обмін партнерами на «Танцях з зірками»: Розкрита таємниця чотирьох нових пар

Танці з зірками
«Танці з зірками»: Розкрита таємниця чотирьох нових пар | Розважальне шоу | 1+1

Інтрига зростає!

Поділитися:

Вже цієї неділі, 6 жовтня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться сьомий прямий ефір «Танців з зірками», під час якого відбудеться обмін партнерами. Визначили нові пари за принципом «гри в пляшечку», в яку зірки зіграли на початку тижня. Хто з ким вийде на паркет поки тримається в секреті, але напередодні ефіру продюсери шоу розкрили декілька карт.

Так, «українська Моніка Беллуччі» (як називають Людмилу Барбір телеглядачі) станцює пристрасне і сексуальне ча-ча-ча з партнером Ксенії МішинойЖенею Котом. Під хіт MONATIКа «Каждый раз» нова пара влаштує на паркеті справжній феєрверк почуттів, зобразивши закоханих, які готують на кухні сніданок. А ось дві головні конкурентки – актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець і принцеса гумору Вікторія Булітко – обміняються партнерами. Олена втілить на паркеті легендарний образ Керрі Бредшоу з серіалу «Секс у великому місті», і станцює пристрасний вальс з Дмитром Дікусаром під хіт Джеймса Брауна It's a man's world. «Я в Олені розкрию легке почуття сорому за красиві й ніжні танці з чужим партнером», – коментує їхній номер Дмитро. А Вікторія Булітко постане в образі розкутої Саманти з того ж серіалу, і в парі з Максом Леоновим виконає фьюжн.

Найсексуальніший учасник проекту Даніель Салем цієї неділі станцює емоційний пасодобль з легендарною танцівницею проекту – Оленою Шоптенко, яка протягом семи ефірів була в парі з білоруським актором Олексієм Яровенко. Зазвичай ліричний Даніель здивує телеглядачів образом короля Артура. А ось з ким стане в пару партнерка Даніеля – Юлія Сахневич поки невідомо. Танцівниця так коментує нового партнера: «Я хочу зробити його більш технічним. Також буду намагатися більше розкрити в емоційному плані, щоб він нарешті показав себе ведучим у парі. Цієї неділі ми здивуємо всіх зворушливим і чуттєвим номером». Заінтригувала телеглядачів і Анна Різатдінова, повідомивши, що буде дуже перейматися за свого постійного партнера Олександра Прохорова, і поділилася враженнями від свого нового партнера: «Ми з ним вже як єдине ціле, я вчора була на його репетиції, дивилася як у нього справи. А мені попався класний і дуже вимогливий танцівник. До речі, у нас буде дуже сексуальний і пристрасний номер».

Зустрічатиме пари на балконі цієї неділі співачка Оля Полякова, яка, як відомо, підтримує на паркеті Михайла Кукуюка. Співачка інтригує глядачів, повідомивши, що з нагоди зміни партнерів на паркеті, і сама постане в несподіваному образі. У ролі запрошеної зірки в неділю повернеться на шоу Серьога. Репер виконає свої найпопулярніші хіти: «Черный бумер», «Возле дома твого», а також нову пісню.

Нагадаємо, що за правилами проекту, які діють у всьому світі, цієї неділі шоу не покине жодна з пар. Незважаючи на це, глядацьке голосування відбудеться, буде відкритим протягом усього тижня і доповнить оцінки наступного ефіру.

Нагадуємо, що телеглядачі можуть підтримати своїх фаворитів, відправивши смс, а також за допомогою мобільного додатку «1plus1 video», в якому один голос дорівнює 8 смс повідомленням.

Квитки на генеральні репетиції і прямі ефіри можна придбати за посиланням.

А поки перебуваєш в очікуванні, переглянь анонс наступного випуску:

Більше матеріалів про «Танці з зірками» читай тут:

1. Шоптенко викрала кубок, а Кравець влаштувала стриптиз: Найяскравіше з 6 випуску «Танців з зірками»

2. «Мені подобається відчувати біль»: Інтерв'ю з Дмитром Дікусаром

3. Ксенія Мішина зізналась у стосунках з одруженим чоловіком

4. Надихнулася MARUV? Катерина Кухар вдягнула латекс

5. Влад Яма пристрасно поцілував Катерину Кухар (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі