Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у десятому ефірі (ВІДЕО)

Танці з зірками
Танці з зірками 2021: виступи учасників у десятому ефірі (відео)

Сьогоднішній ефір шоу "Танці з зірками" був присвяченій тему "Сімейний вечір"! Дивіться, як зірки танцювали з членами своїх родин.

Поділитися:

Десятий ефір шоу "Танці з зірками" став "Сімейним вечором". Учасники танцювали одразу по 2 танці, вперше у цьому сезоні: з членами своїх родин та бальний танець. Давайте дивитися, як це було! Нагадуємо, що квитки на прямі ефіри можна придбати за посиланням: ticketsbox.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у дев'ятому ефірі (ВІДЕО)

Десятий ефір розпочався традиційним номером-відкриттям під спів Wellboy.

Артур Логай та Анна Кареліна (сімейний танець)

Розпочав "Сімейний вечір" актор Артур Логай, який зізнається: дружина та сини – найсильніші мотиватори та найбільша цінність у його житті. Саме з дружиною Євгенією та синами Германом і Левом він і виконав свій перший танець на сьогоднішньому ефірі під хіт "Кохання" у живому виконанні Pianoboy.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай про переїзд у Київ та безгрошів'я: "Навіть якщо ти спиш у кав'ярні, то це не означає, що через 7 років ти не можеш бути на "Танцях з зірками"

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук (бальний танець)

Далі іспит бальним танцем здавали Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук. Вони танцювали віденський вальс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко: "Я на паркеті нічого не боюсь. Зараз мій найбільший страх – втратити родину"

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков (сімейний танець)

Свій сімейний танець Олесандра Заріцька вирішила станцювати з бабусею. Де, як не на паркеті, можна якнайкраще презентувати їй Юрія Мєшкова та провести репетицію сватання? Дивіться фольк під виконання Коли, Анни Ходоровської та беквокалістки з гурту KAZKA у супроводі  оркестру “Танців з зірками”.

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар (бальний танець)

Сьогодні вони станцвали бальний танець ча-ча-ча, перебуваючи на самоізоляції, оскільки обоє ще мають позитивні тести на коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейний ефір «Танців з зірками»: знайомимося з родинами учасників (відео, фото)

KADNAY та Аліна Лі  (сімейний танець)

Дмитро Каднай нарешті одужав від коронавірусу та з'явився на паркеті. Сімейний номер він виконав з татом Михайлом, і не щось стандартне, а чарльстон. Між Дмитром та татом все життя був секрет: вони потайки мріяли, що колись разом вийдуть на цей легендарний паркет, та тренувалися на сходах у під'їзді. Про цю таємницю не знала навіть мама. І сьогодні їхня мрія здійснилася Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя мама 10 років ходила в одній і тій же куртці, щоб я міг займатися музикою", – Дмитро Каднай розповів про маму у Вечір Кумирів на "Танцях з зірками"

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков (бальний танець)

Бальний танець від Олександри та Юрія сьогодні – самба. Чи стала вона самбою-вбивцею для цієї пари? Дивіться:

Артур Логай та Анна Кареліна (бальний танець)

Сьогодні Артур та Анна танцювали фантастично технічний квікстеп. Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "50 відтінків сірого" на паркеті "Танців з зірками": пристрасний танець Артура Логая, зірки серіалу "Моя улюблена Страшко", з двома партнерками

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар (сімейний танець)

Свій сімейний танець Ольга Харлан станцювала з сестрою Тетяною, яку вважає своїм талісманом. Дивіться фрістайл від сестер Ольги і Тетяни та Дмитра Дікусара, виконаний на самоізоляції:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан про «Вечір кумирів» на «Танцях з зірками»: «Вчорашній ефір – найбільш емоційна подія в моєму житті. Ми з Дімою танцювали обидва травмовані»

KADNAY та Аліна Лі  (бальний танець)

Дмитро Каднай та Аліна Лі станцювали сьогодні румбу. На вокалі Кола:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чувак, ти крутий», – дружина Скрябіна про виступ Дмитра Кадная під пісню Кузьми на «Танцях з зірками»

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук (сімейний танець)

Чи не головна інтрига вечора – чи прийшла на паркет підтримати чоловіка його дружина Валентина? Костя Войтенко найбільше чекав на сімейний вечір впродовж всього сезону.  Його непрості стосунки з дружиною ускладнилися за час нашого шоу. І тепер Костя дуже шкодує, що поділився на всю країну своєю персональною драмою, але його любов до неї здатна зробити чудеса. Дивіться, чи з'явилася Валя на паркеті? Модерн під вокал Сергія Асафатова:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше в історії «Танців з зірками» зірка танцювала без партнера: Костянтин Войтенко присвятив свій чуттєвий соло-танець дружині

Вперше в історії "Танців з зірками" зірок для участі обиратимуть глядачі. Другою парою претендентів стали Анна Кошмал та Олександр Прохоров, які станцювали танго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками 2022": вперше в історії шоу зірок для участі обиратимуть глядачі (голосування за другу пару)

Наприкінці ефіру для глядачів заспівали Іван Дорн та Костянтин, вони виконали спільний хіт "Мозоль". 

У десятому ефірі за правилами шоу паркет покидає одна пара за підсумками суддівського та глядацького голосування. Пари танцювали танець за життя. Як ви гадаєте, хто покинув проєкт у десятому ефірі?

Новини по темі