«Танці з зірками» 5 випуск онлайн – прямий ефір 22.09.2019

Танці з зірками
«Танці з зірками» 5 випуск онлайн – прямий ефір 22.09.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 22 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

У неділю, 22 вересня о 21:00, відбувся п'ятий ефір вибухового шоу «Танці з зірками». 11 яскравих пар судили король бального танцю Влад Яма, українська прима-балерина Катерина Кухар, а також хореограф світового масштабу Франсіско Гомес. Глядачі побачили найзворушливіший вечір сезону, адже його тематикою був «Рік, який змінив моє життя». Учасники відверто розповіли про події, які стали для них переломними, і присвятили виступи близьким людям.

Відкрила танцювальний вечір найсексуальніша пара сезону Даніель Салем і Юлія Сахневич. У чуттєвому вальсі учасник розповів про 2006 рік, коли йому довелося віч-на-віч зустрітися з війною у Лівані, і відтворив емоційну зустріч із коханою людиною. Танець Даніеля та Юлії судді оцінили у 28 балів.

Другим на паркеті з'явився дует Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової з народним диско. Учасник пригадав 2017 рік, коли став ведучим «Євробачення»: саме ця подія, за зізнанням Володимира, зробила його знаменитим. Вибуховий виступ пари отримав чимало компліментів від журі і 27 балів.

Найемоційним танцем вечора став контемпорарі у виконанні Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара. Проникливий виступ зірка присвятила подрузі, акторці Марині Поплавській, яка рік тому загинула в автокатастрофі. Думки суддів розділилися: Катерина Кухар, ледь стримуючи сльози, похвалила учасників, а от у Сіско і Влада були зауваження до техніки. Врешті-решт пара здобула 25 балів.

Продовжили танцювальний марафон Анна Різатдінова і Олександр Прохоров. Зірка пригадала свої виснажливі тренування, що почалися ще в ранньому дитинстві, та виконала емоційний ф'южн. Франсіско Гомес і Влад Яма зауважили, що їм було замало танцю, а от Катерина Кухар підтримала пару. Втім, зауваження не завадили Анні й Олександру отримати досить непогані оцінки – у сумі 26 балів.

Наступними вийшли на паркет Дзідзьо і Яна Цибульська. Співак виконав запальний квікстеп під власний хіт «Я і Сара», і навіть не втримався й сам проспівав декілька рядків. Члені журі засипали пару критикою і поставили 20 балів.

Олексій Яровенко та Олена Шоптенко станцювали драматичний фрістайл. У своєму виступі пара пригадала одну із найсумніших сторінок історії України – чорнобильську трагедію. Подивитися танець учасників прийшов один із ліквідаторів аварії Олексій Ананенко, зала аплодувала герою стоячи. Та емоційна історія не допомогла Олексію й Олені вразити суддів – пара отримала 21 бал.

Наступним танцем, який побачили глядачі, став хіп-хоп від Ксенії Мішиної та Жені Кота. Акторка пригадала, як в університетські роки залишилася одна з дитиною на руках, та відтворила ті емоції на паркеті. Суворі судді мали зауваження до техніки учасників, а гуру хіп-хопу Франсіско Гомес взагалі розкритикував виступ. Все ж пара здобула непогану оцінку – 25 балів.

Продовжили вечір зізнань Олена Кравець та Максим Леонов. Пара приборкала норовливе танго, та спершу зірка пригадала першу зустріч із Володимиром Зеленським та розповіла про труднощі роботи в чоловічому колективі. Судді суворо оцінили виступ та поставили учасникам 24 бали.

Опісля на паркет вийшли Михайло Кукуюк та Єлизавета Дружиніна. Актор зізнався, що танцювальне шоу розділило його життя на «до» та «після»: саме 2019 рік став найбільш знаковим у його біографії. Пара виконала вибуховий танець ча-ча-ча, а підтримати учасників особисто прибула Оля Полякова. Виступ судді оцінили у 20 балів.

Людмила Барбір і Дмитро Жук виконали найпроникливіший танець ефіру. Ведуча присвятила фокстрот своїй мамі, яка переборола важку хворобу. Члени журі неабияк розчулилися, та залишилися справедливими: пара отримала 27 балів.

У п'ятому ефірі пара MARUV та Jay як ніколи почувалася ніби риба у воді: учасники виконали сексуальний стріп під хіт співачки Drunk Groove – саме він зробив її світовою зіркою. Катерина Кухар очікувано не вподобала фривольності, натомість чоловіча частина журі виступ оцінила. Зрештою, пара здобула 23 бали.

Читай ще більше новин про «Танці з зірками»:

1. Франсіско Гомес зігріє тебе своєю усмішкою в ці холодні дні (фото)

2. «Кидали жуйки у волосся та принижували»: Вікторія Булітко про знущання з неї в школі

3. Якими були 5 весільних образів Катерини Кухар

4. Людмила Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу»

5. Олена Шоптенко розповіла, як коханий підкорив її серце

6. «Він вийшов до мене з рушницею», — Даніель Салем про знайомство з батьком дружини 

7. MARUV зізналася, що хотіла б у собі змінити

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі