Танго від Олени Кравець і повернення Матвєєвої: Чим здивує новий ефір «Танців з зірками»

Танці з зірками
Танго від Олени Кравець і повернення Матвєєвої: Чим здивує новий ефір «Танців з зірками» | 1+1

Дізнайся, чого чекати від п’ятого випуску танцювального шоу.

Поділитися:

22 вересня, о 21:00, на телеглядачів 1+1 чекає найбільш зворушливий ефір третього оновленого сезону, його тематика – «Рік, який змінив моє життя». Зірки відверто розкажуть про події, які стали для них переломними, і присвятять виступи близьким людям. На балконі учасників зустрічатиме телеведуча Надія Матвєєва, яка залишила проект минулого тижня.

Найсексуальніша пара проекту Даніель Салем і Юлія Сахневич на паркеті відчують біль розлуки із близькою людиною. Телеведучий уперше розповість, як у зовсім юному віці його відправили в точку бойових дій у Лівані. Одного разу, коли він розмовляв по телефону зі своєю майбутньою дружиною, яка залишилася в Одесі, пролунав сильний вибух і зв'язок перервався. Дівчина цілий місяць вважала, що Салем загинув, поки він не повернувся в Україну і не відшукав кохану. Саме про таку довгоочікувану зустріч пара станцює на паркеті.

А Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар присвятять контемпорарі подрузі й колезі Віки – акторці Марині Поплавській, яка минулого року загинула в автокатастрофі. У танці пара покаже рік знайомства Вікторії з Мариною. А весела й безтурботна на публіці акторка відверто розповість про важку втрату, яка розділила її життя на до і після. «Я зараз дуже шкодую про все, що так і не встигла сказати. У своєму номері ми порушимо тему часу. Хочемо нагадати, як важливо говорити потрібні слова, не відкладаючи на потім. Тому що «потім» може не настати», – говорить Вікторія.

В один з найвідвертіших вечорів на проекті ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір і її партнер Дмитро Жук станцюють фокстрот під проникливу пісню Джамали «Шлях додому». Пара присвятить свій виступ людям, які борються з важкими захворюваннями. А королева гумору Олена Кравець та Максим Леонов виконають пронизливе танго під пісню Алли Пугачової «Так же как все», у якому зірка розповість про складність роботи в чоловічому колективі студії «Квартал 95». Білоруський актор Олексій Яровенко та Олена Шоптенко продемонструють фрістайл під хіт Paulo Nutinu Iron sky і розкажуть про одну з найдраматичніших сторінок в історії – вибух на АЕС в Чорнобилі.

Найчуттєвіша пара проекту Ксенія Мішина і Женя Кот відійдуть від звичного амплуа і станцюють хіп-хоп під трек MONATIKа «Моим». Ксенія відверто розповість те, як після розлучення з чоловіком залишилася одна з маленькою дитиною і через які випробування їй довелося пройти, щоб знову повернутися в акторську професію.

Наприкінці вечора на глядачів чекає сюрприз – виступ італійського тріо Il Volo.

Дивись проникливі виступи учасників вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Нагадуємо, підтримати своїх фаворитів і провести їх в наступний ефір можна відправивши смс, а також за допомогою мобільного додатку 1+1 video, у якому один голос дорівнює восьми смс-повідомленням.

У всіх користувачів 1+1 video з'явилася унікальна можливість дізнатися більше про улюблених зірок. Задай питання учасникам або суддям проекту «Танці з зірками» у додатку – і отримаєш відповідь у прямому ефірі!

Для цього необхідно:

- встановити або оновити додаток 1+1 video;

- авторизуватися в особистому кабінеті;

- відкрити проект «Танці з зірками»;

- перейти на вкладку «Запитання» на сторінці проекту;

- натиснути кнопку «Поставити запитання й потрапити в ефір»;

- вибрати потрібного учасника або суддю шоу і ввести запитання.

Після відправки ваше запитання має пройти перевірку. Кількість повідомлень від одного користувача не обмежена.

Всі запитання потрапляють до загального списку, де користувачі можуть лайкати найцікавіші. Щоб саме ваше запитання пролунало в ефірі, воно повинне набрати найбільшу кількість вподобань. Щотижня три запитання, які наберуть найбільшу кількість вподобань, будуть озвучені у прямому ефірі.

Дізнавайтеся більше про улюблене шоу разом з 1+1 video!

Купити квитки на генеральні репетиції і прямі ефіри можна за посиланням.

Більше новин про танцювальне шоу читай на нашому сайті:

1. «Кидали жуйки у волосся та принижували»: Вікторія Булітко про знущання з неї в школі

2. Людмила Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу»

3. Олена Шоптенко розповіла, як коханий підкорив її серце

4. «Він вийшов до мене з рушницею», — Даніель Салем про знайомство з батьком дружини 

5. MARUV зізналася, що хотіла б у собі змінити

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі