Тренери "Голосу країни-13" розповіли про перші емоції, коли дізнались, хто займе тренерські крісла цього сезону

Голос країни
Як тренери Голосу країни-13 дізнались, хто займе тренерські крісла цього сезону (перші емоції та думки) — ексклюзив

Артем Пивоваров, Юлія Саніна, DOROFEEVA та Іван Клименко відверто поспідкувались напередодні зйомок "Голосу країни".

Поділитися:

"Голос країни" звучить у Європі: у Польщі стартували зйомки нового тринадцятого сезону головного музичного проєкту. Європейський сезон, що вийде на телеканалі "1+1 Україна" вже цієї осені, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Тренерами "Голосу країни-13" стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні — Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця "Голосу країни-11" — DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" оголошує конкурс: сфотографуйте брендований потяг та отримайте унікальну листівку з підписами тренерів

Ділимося з вами першими ексклюзивними подробицями зі знімального майданчика. Під час зйомки нового сезону тренери поспілкувалися між собою та розповіли, як дізналися про те, хто в цьому сезоні займе тренерські крісла.

Юлія Саніна: Я дуже була рада за Артема, оскільки також дуже давно чекала моменту, коли сяду в це легендарне крісло. Кожного сезону ми засмучувались, чого тренерами стали не ми. І ось доля дала нам цей шанс. До речі вони ще нам дали провідника, який тепер розказує секретики проєкту - Надю Дорофєєву. 

DOROFEEVA: Дякую. Я щаслива бути тут із вами.З Ванєю (Іван Клименко - прим.) я пишу пісні. З Артемом у нас був дует "Думи". З Юлією поки що нічого, хоча ні, ми вже всі разом заспівали наш саундтрек, який скоро вийде на екрани. Мені здається, що цей сезон відрізняється від усіх попередніх.  Учасники інші, перш за все. Вони приходять до нас зі своїми історіями. Зараз такий період, що всі ми, вся Україна проходить через пекло, і учасники в цьому сезоні абсолютно інші. 

Юлія Саніна: Я думаю, що цей сезон, він про підтримку одне одного. Ми тут для учасників, ми підтримуємо їх в першу чергу. І ми підтримуємо одне одного.

Що ви подумали, коли дізнались, що Ваня Клименко буде з вами?

Юлія Саніна: З приводу Вані Клименка... Усі артисти знають, хто такий Іван Клименко. Ми всі респектуємо, поважаємо, і я хочу, щоб Україна дізналася теж про таких героїв, які поза кадром працюють.  

Іван Клименко: У вас у всіх вже є публічний досвід. Можливо, не у всіх є досвід натискати кнопку в "Голосі країни", але всі знімалися у тих або інших проєктах. Для мене це взагалі нове. Не лише бути в "Голосі країни", а вийти зі студії, в якій я “живу” вже багато років. І ділитись своїм досвідом з молодими артистами. Я вам дуже вдячний за підтримку, бо я навіть зараз у вас вчусь, дивлюсь, як ви реагуєте, як ви спілкуєтесь. І переймаю цей досвід від вас. Я відчуваю, що в цьому тренерському складі є якась максимальна взаємоповага. Взаємоповага та єдність - це те, що зараз дуже потрібно. Я дуже радий, що ми всі разом можемо впливати на розвиток української музичної культури.

Артем Пивоваров: Доповнюючи твої слова (Івана Клименка - прим.), я, дивлячись на ці прапори, хочу сказати, що ми працюємо заради єдності, заради підтримки. Це і відрізняє всю нашу націю. Ми вміємо і вчимося всі бути корисними і вміємо товаришувати. І показуємо всьому світові на прикладі наших незламних воїнів, наших людей, нашої нації. Це дійсно вражає. Дуже круто, що всі відчувають це єднання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші ексклюзивні кадри з павільйону "Голосу країни-13": унікальне поєднання кольорів прапорів України та Польщі

Нагадаємо, Київ та Хелм з’єднає потяг Укрзалізниці, брендований “Голосом країни”. Проєкт брендингу потягу реалізував телеканал “1+1 Україна”, "Голос країни" у співпраці з АТ "Укрзалізниця" та Port of Culture. Вагон прикрашають малюнки перелітних птахів, що символізують українців, які були вимушені залишити свої домівки через повномасштабний напад росії на Україну. А музичні інструменти та звукові хвилі у жовто-блакитних кольорах символічно поєднують Україну із родиною європейських держав. Ілюстрацію до вагона створив відомий художник Олександр Грехов за сприяння Каті Тейлор - кураторки інституції культурного розвитку Port of Culture.

Стежте за новинами та долучайтеся до створення саундтреку у соцмережах "Голосу країни": 

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі