Зворушлива сімейна історія Юлії Войтко: "На "Голосі країни" я втілюю мрію свого дідуся"

Голос країни
Юлія Войтко на "Голосі країни-12": про дідуся, який подолав 500 км та підтримав онучку

На сцену "Голосу країни-12" прийшла одеситка із особливим тембром голосу.

Поділитися:

На шоу “Голос країни-12” прийшла одеситка Юлія Войтко, яка має унікальний "низький" голос та вміє грати на акордеоні. Своїм виконанням пісні "James Brown — Man's World" дівчина розгорнула крісла трьох тренерів: Олі Полякової, Потапа та Наді Дорофєєвої, проте зрештою Войтко обрала Полякову. Підтримати співачку приїхав її дідусь, що було дуже символічним для Юлії. Чому їй була важлива підтримка дідуся, до якого тренера дівчина хотіла спочатку і чому вийшла на сцену без свого інструменту, читайте у нашому матеріалі.

Юлія Войтко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліє Хаджабадінова про підтримку з Криму: "Мої соцмережі переповнені повідомленнями від земляків — це дає наснагу йти далі"

Юлія Войтко розповіла, що такий неординарний низький тембр голосу вона має змалку. Шлях дівчини в музиці почався зі слів її дідуся про те, що він бачить онучку лише на сцені:

Я на "Голосі країни" втілюю не лише свою дитячу мрію, а й мрію дідуся. Саме він прищепив мені любов до музики. Коли мені було 7 років, дідусь сказав: "Ти знаєш, я бачу тебе на сцені". Я пішла на вокал і з того моменту я взагалі не хочу ні про що думати, окрім музики.

Саме тому, коли дівчина пройшла кастинг на "сліпі прослуховування", дідусь несамовито зрадів і, звичайно ж, приїхав підтримати Юлію на сліпі прослуховування:

Моя бабуся сказала йому: "Господи, ти так не радів, коли вона народилася, аніж коли вона потрапила на "Голос країни". На що він відповів: “Я мріяв про це, чекав цього 11 сезонів і дочекався".
Завдяки шоу я побачила свого дідуся через чотири місяці. Він подолав 500 кілометрів, аби підтримати мене.

Юлія Войтко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "Голосу країни", що вразила всіх виконанням хіта "Гуси": "Я не могла повірити своїм очам, коли я дивилась свій виступ"

Юлія Войтко зізналася, що від початку хотіла потрапити до Оли Полякової. На знак вибору Олі як тренера в шоу співачка заспівала уривок хіта Полякової “Доросла Дівчинка”:

Я вирішила підтримати Олю та заспівати уривок її пісні-прем'єри. Я розумію, що вона зможе працювати з такими голосом та енергією, як у мене. Хоча водночас думала про Потапа, адже він теж близький мені енергією. Але я думаю, що жінка жінку розумітиме краще.

Те саме після виступу Юлії сказала Полякова:

Ви сильна жінка і я сильна жінка. А там, де сила, там і жага до перемоги.

Дідусь співачки також підтримав рішення онуки: коли він вийшов на сцену до Юлії, сказав, що він та вся його родина дуже любить Ольгу Полякову. З цього приводу пожартував Святослав Вакарчук:

У "Океану Ельзи" є жарт. Що таке крутий рок-гурт? Це коли до тебе підходять зі словами: "Ви знаєте, наша бабуся виросла на ваших піснях".

Юлія Войтко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скрипаль з Одеси розповів про свій виступ на "Голосі країни" та шлях до успіху з 4 років: "В свої юні роки я займався на скрипці по 6-7 годин в день"

На сцені Юлія Войтко зізналася, що, крім того, що співає, ще й володіє акордеоном! Але чому вийшла на сцену без музичного інструменту? Пояснила:

Я обрала таку пісню, під яку особливо не пограєш. Вона потребує більше активних рухів, а з акордеоном було б складно, оскільки він важить під 30 кілограмів.

Юлія Войтко

Дивіться виступ Юлії Войтко у другому епізоді сліпих прослуховувань:

Новини по темі