Артур Логай разом з дружиною розповіли, як проводять зараз час разом, а також цікаві факти зі зйомок "Дому Бобринських"

Артур Логай та його дружина розповіли про подробиці свого життя.

Поділитися:

Артур Логай, зірка серіалів "Дім Бобринських" (пт-пн о 21:50 на 1+1), "Моя улюблена Страшко" та переможець "Танців з зірками", завітав до "Сніданку. Вихідного" разом з дружиною Євгенією та сином Левом. Вони розповіли про те, як познайомилися та як проводять час разом попри напружений графік актора. Також Артур розповів подробиці фільмування "Дому Бобринських".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай виконав саундтреки серіалу «Дім Бобринських»

До того, як стати актором, Артур встиг попрацювати барменом та офіціантом в пабі у рідному Мелітополі. Непросто було й тоді, коли Логай переїхав у столицю: вдень варив каву у вуличній кав'ярні, вночі був ведучим та вокалістом у караоке, а паралельно постійно ходив на кастинги. Потім було перше велике кохання та народження першого сина, проте ці стосунки не мали романтичного продовження.

Перший успіх прийшов після участі у молодіжному серіалі. Приблизно тоді ж він зустрів майбутню дружину Євгенію. Спочатку вони зовсім не сподобалися один одному, проте спільна робота над домашніми завданнями зблизила їх. Артур розповів:

Ми навчалися разом у кіношколі у Києві. Нам давали домашнє завдання: ми мали один одному або навіть разом знімати відео самопроби. Таким чином ми проводили разом дуже багато часу.

Зараз Артур та Євгенія щасливе подружжя та виховують сина Льва. Як їм вдається знайти час один на одного? Євгенія пояснила:

У нас є няня. Коли нам хочеться побути вдвох, вона приїжджає, залишається з Льовою. Ми якось за місто виїжджали, няня з ним майже добу була. Льова ж зараз ходить у садок, тому у нас є час вранці та вдень. Ми можемо в кіно сходити та кайфонути, на відміну від усіх, хто зазвичай в цей час на роботі. Під час "Танців з зірками" я ж розуміла, що це просто проєкт, що він закінчиться та його треба просто пережити. Але було важкувато. 

У своєму інстаграмі Євгенія Логай знімає з Левом кумедні відеорецепти під назвою "Ураган на кухні". Як прийшла така ідея? Зазначила:

Ми готували якось сирники та Лев долучився. Це було наше найперше відео, яке я виклала в інстаграм. Він так залучено додавав цукор, корицю, все змішував... Все це хутчіше намагався засунути до рота. Це відео зібрало декілька мільйонів переглядів. Я зрозуміла, що мені весело робити такі відео, а людям цікаво. Ми намагаємося показувати тільки корисні рецепти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор серіалу «Дім Бобринських» Артур Логай розповів, як син відреагував на екстравагантний образ графа

Для того, аби зніматися у серіалі "Дім Бобринських", Артуру Логаю треба було опанувати багато навичок: володіння французькою, їзда на конях, вміння тримати шаблю тощо. Як швидко всьому навчився? Актор розповів:

Все було в декілька етапів: спочатку нас чомусь вчили французької, потім я зібрався до купи та вирішив, що французьку продовжу вчити ближче до знімання, бо все одно все забуду. Тренування з каскадерами та конями треба виконати не один раз, тож приділяв цьому багато уваги. Я витратив на це декілька місяців. Комбінував: спочатку на заняття кінної їзди, а потім їхав до каскадерів. 

Як Лев реагує на батька, коли бачить його у костюмі та з вусами? Євгенія згадала кумедну історію:

Ми одного разу приїхали на знімальний майданчик до Артура, принесли йому піцу. Син заходить, Лев взяв Артура за вуса та сумно промовив: "Тато...". 

Артур доповнив:

Він сидів у автокріслі, я до нього нахиляюсь, а він посувається від мене назад. Я кажу: "Льова, це я". А він питає про вуса: "Що це?". Я відповів, що це вуса, на що він сказав: "У мене нема вусів".  

"Дім Бобринських" – прем'єра комедійного серіалу на 1+1. Дивіться сюжет від "Сніданку з 1+1":