Учасник "Танців з зірками" Олег Фагот: "Впевнений, що моя партнерка буде найкраща!"

Фронтмен ТНМК та співак Олег Фагот про участь в "Танцях з зірками"

Чи почав другий учасник нового сезону "Танців з зірками" співак Олег Фагот тренуватись до прямих ефірів?

Поділитися:

Артист, на творчості якого зростають покоління: фронтмен гурту "ТНМК", співак Олег Фагот Михайлюта цьогоріч прийняв естафету в челенджі #танціззіркамиchallenge від Джамали та став другим учасником нового сезону "Танців з зірками". В ефірі денного шоу "Твій день" розповів про свої очікування, хвилювання, репетиції та "бойову готовність" до прямих ефірів на головному паркеті країни! Як гурту ТНМК і досі вдається триматися на плаву, чим Олег займається окрім музики та яка його фірмова страва?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передав "вусату" естафету: яку пораду Павло Зібров дав Дімі Каднаю для перемоги на шоу "Танці з зірками"

Велике повернення: Фагот знову в "Танцях"! 12 років пройшло з моменту, коли фронтмен ТМНК вперше зайшов на головний паркет країни. Чого співак очікує від шоу цьогоріч? Розповів:

З того моменту все забулося, але сподіваюсь на пам'ять м'язів. Пам'ятаю, що тоді в мене гарно виходило танго. Ми тоді дійшли до фіналу... Цьогоріч зроблю максимум, що можу зробити. В мене вже було декілька репетицій в кросівках. Це так цікаво!

12 років тому в Фагота кожного дня були тренування: чи планує співак цього разу віддаватись танцям максимально? Пояснив:

В нас дуже завантажений серпень, всі вікенди ми десь на фестивалях та концертах, а посередині тижня знаходиться десь 2-3 дні, коли намагаюсь танцювати. Гастролі – то святе!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Костянтин Войтенко розказав про образи, які хоче втілити в «Танцях з зірками», назвав найпрофесійніших колишніх учасників та згадав про поради дружини-танцівниці

Співак та фронтмен сказав, що бачить партнерку високою, стрункою та довгоногою. Впевнений: в нього буде найкраща партнерка! А яким сам Олег планує показати себе публіці? Зазначив:

Сам факт того, що я погодився на цей проект, говорить про те, що це буде дивно в першу чергу для мене. Я зазвичай жартую про вихід із зони комфорту, проте насправді це ж не жарт. Мені дуже цікаво, як це на мене вплине. 

Розвиток гурту ТНМК: 25 років гурт втримує свою популярність! Олег Фагот розповів, що шанувальники незабаром почують нові композиції:

Записали новий альбом, багато нових пісень після довготривалої паузи. Ми трохи переносили реліз, але думаємо, восени все вийде. Наш слухач і подорослішав, і помолодшав! Цікаво, що на концерті в суботу дав мікрофон дівчинці, якій 12 років – знала всі слова наших пісень на пам'ять.

Нещодавно в Олега з'явилось нове заняття: тепер він ще й озвучує фільми! Подивитись, як в співака це виходить та дізнатись, яка улюблена страва Фагота можна з відео: