Горбунов, Вітвіцька, Гордєєв, Гринчук, Хамайко та інші ведучі 1+1 записали відеозвернення до українських воїнів: «Сьогодні вся країна разом з вами»

Горбунов, Вітвіцька, Гордєєв, Гринчук, Хамайко та інші ведучі 1+1 записали відеозвернення до українських воїнів: «Сьогодні вся країна разом з вами»

«Ви - останній бастіон між темрявою і світлом»: Ведучі 1+1 подякували українським захисникам

Поділитися:

З перших годин війни ведучі 1+1 тримають інформаційну оборону та підтримують українців по той бік екрану. Щодня в ефірі вони розповідають історії про досягнення та успіхи наших захисників. У своїх соцмережах телезірки звернулись до ЗСУ, Терборони, Поліції, Нацгвардії та інших зі словами подяки та підтримки.

Ведучий “Голос країни”, “Танці з зірками”, продюсер Юрій Горбунов:

"Сьогодні вся країна разом з вами. Повірте, немає жодної людини, яка сидить без діла: всі наближають перемогу, кожен на своєму фронті. Але те, що робите ви, хлопці – увійде в новітню історію нашої країни".

Ведуча марафону «Єдині новини» Соломія Вітвіцька

“Я хочу від щирого-щирого серця подякувати усім, хто зараз боронить нашу країну. Саме завдяки вам мирні люди зараз можуть почуватися в безпеці, можуть знати, що їх звільнять, якщо вони на окупованих територіях. Ми маємо надію і віримо в нашу перемогу, в нашу країну. Все обов’язково буде Україна!”

Ведучий “Твій день”, журналіст Костянтин Грубич

“Я висловлюю просто неземну подяку усім нашим захисникам, кожному хто ціною свого життя, своєї сили духу, своєї зброї, дарує нам можливість жити і чекати на перемогу, ми вас дуже цінуємо, ми вам дуже вдячні і кожною своєю хвилиною теж наближаємо перемогу, хто як може. Тримайтеся! Все буде Україна! Слава ЗСУ!”.

Ведуча “Сніданок з 1+1”, Валентина Хамайко:

“Кожного ранку прокидаючись, і кожного вечора, вкладаючи своїх дітей спати, я дякую Всесвіту і вам, наші захисники, захисниці. Ті, хто долучився до лав тероборони. Ви - потужні, неймовірні, сильні, прекрасні. Ви - наша віра у перемогу. Ви - наша впевненість. Ми - ваша підтримка. Дякуємо вам!”

Ведуча “Твій день”, Ірина Ванникова:

“Сьогодні ви тримаєте небо не лише України, а й усієї Європи. Ви - останній бастіон між темрявою і світлом. Між добром і злом. Вертайтеся живими. Я знаю - ми переможемо. Тому що з нами Бог. З нами правда. І за нами Україна. Слава Україні!”

Ведучий “Сніданок з 1+1” і Freeдом, Єгор Гордєєв:

“Знаю як вам важко. І знаю які ви круті. Дуже хочу, щоб у вас не склалося враження, що ми не бачимо або не відчуваємо того, що ви робите. Це неправда. Ми переможемо завдяки вам! Хлопці, дівчата, сил вам! Після перемоги відгуляємо! Слава Україні!”

Ведуча “Проспорт”, кураторка благодійного проєкту 1+1 медіа “Здійсни мрію”, Олександра Лобода

“Я вірю, в те, що дуже скоро ми з вами будемо співати гімн України не на станціях метро, в підвалах чи на мітингах. А на стадіоні, підтримуючи Збірну України з футболу, можливо навіть у матчі з Шотландією. Скажете "мрійниця"? Можливо. Але я вірю у вас, наші чарівники. Наші Збройні Сили України.”

Ведучий “Твій день”, Тімур Мірошниченко:

“Я несамовито пишаюся нашими захисниками і захисницями. Сьогодні абсолютно весь світ заздрить українцям, бо в нас є така Армія, Тероборона, Нацгвардія, Сили Спеціальних Операцій”.

Ведуча марафону «Єдині новини» Наталія Островська

“Не перестаю захоплюватися нашими військовими. Пілоти, шахтарі, будівельники, вчителі, співаки - всі об'єднались, аби мужньо боронити кордони нашої країни. Хлопці, дівчата, ви неперевершені, вами пишається весь світ, ви найкращі! Ми тримаємося, будь ласка, тримайтесь і ви, здоров’я вам. Віримо в перемогу України, віримо в Збройні сили України!”

Ведуча “Танці з зірками”, Іванна Онуфрійчук:

"Не вистачить і мільйону слів, аби висловити вдячність усім нашим героям. Тим, які продовжують боронити Україну, і тим, котрі стали її Янголами назавжди. Я дякую вам".

Ведучий каналу Freeдом, “Твій день”, Володимир Рабчун:

“Сьогодні у кожного із нас свій фронт, але ваш найгарячіший, тому що саме ви вступаєте в бій із рашистськими загарбниками і даєте їм відсіч. Захисники і захисниці, дякую за те, що ви є і за те, що оберігаєте нас!”

Ведучий  марафону «Єдині новини» Святослав Гринчук

“Ми не втомлюємося щодня дякувати нашим захисникам за те, що над Києвом досі синьо-жовтий прапор, за те, що наші міста стоять неначе фортеці, а ворогу не залишається нічого іншого, як кожного разу знову топтатися по різноманітних чорнобаївських граблях. Дякуємо нашому війську, дякуємо усім нашим хоробрим землякам!”

Ведуча “Твій день” Стася Ровінська

“Ви наша оборона, наші янголи-охоронці. Ми так само молимося щодня за вас, молимося за те, аби ви були живі, і дуже скоро ви повернулись додому до своїх рідних, і зажили мирним життям в нашій рідній Україні. Я дякую Збройним силам України за те, що ви оберігаєте спокій і мир наших дітей, дякую вам. Слава Україні!".

Новини по темі