Наймодніші сумки, які потрібно мати восени 2018

Наймодніші сумки осені 2018
@negin_mirsalehi

Трендові моделі сумок нового холодного сезону.

Поділитися:

Сумка - важливий аксесуар для кожної жінки. Їх справді не буває забагато, адже для кожного виходу пасуватиме інша. До початку модного сезону осінь-зима 2018 залишився лише місяць, і відомі дизайнери вже випустили нові колекції. Проаналізувавши їх, ми підготували для вас добірку із найактуальніших моделей сумок, що будуть у тренді цієї осені. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 варіантів спідниць для створення неперевершених літніх образів

УЛЬТРАМАЛЕНЬКА ТА МАКСІСАЙЗ

Восени у моді будуть як сумки oversize, так і ультрамаленькі моделі, що носять на шиї замість підвісок.

@prada  

@blaireadiebee

ЛОГОМАНІЯ 

Такий тренд можна назвати - більше ніякої скромності. Дизайнери вирішили прикрасити свої творіння власними логотипами і заявити про себе на увесь світ. Тепер усі знатимуть, з останньої колекції якого будинку моди ваша сумка. До того ж стильно доповнювати образ манікюром із тим самим лейблом. 

@scandinavianfashions

НА ЛАНЦЮЖКУ 

Сумка на ланцюжку вважається найвідомішою у світі. Такий базовий аксесуар створила дизайнер Коко Шанель всередині XX століття. Чорна шкіряна сумка із золотим ланцюжком стала мрією кожної жінки. Восени 2018-го популярними будуть моделі кросс-боді, з анімалістичним принтом, принтом кольорова змія та з хутром. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила дрес-коду: Спортивний стиль

@chanelofficial

@scandinavianfashions

СУМКА В ТОН ОДЯГУ 

Тотал-лук залишається актуальним, тож потрібно обрати й підходящий аксесуар. Потрібно підбирати сумку, яка буде повністю повторювати принт і колір вашого одягу й взуття. 

@alina_frendiy

КРУГЛА 

Круглі та напівкруглі моделі сумок на піку популярності у 2018-ому. Модні експерти подейкують, що наймоднішою моделлю сезону осінь-зима стане сумка у формі кулі, яка вже є у колекціях Gucci.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди

@blaireadiebee

НЕЗВИЧАЙНІ ФОРМИ 

Любителькам поекспериментувати дизайнери вигадали цілу колекцію сумок у crazy-стилі. Асиметрія, анімалізм, дитяча тематика - різноманітність таких моделей вражає!

@scandinavianfashions

КОМПЛЕКТИ СУМОК 

Носити декілька сумок одразу було модно ще минулого осіннього сезону. Підберіть дві сумки, які можуть бути ідентичними за кольором або принтом або ж просто ті, що ідеально пасують одна до одної, і створюйте стильні осінні луки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інвестиція в гардероб: Що носити влітку 2018

@scandinavianfashions

@dolcegabbana

ВІЧНА КЛАСИКА 

Класичні келлі та біркін не втратять своєї актуальності у новому холодному сезоні. Їх трапецеподібна форма стала символом елегантності ще у ХХ столітті. Особливо популярними кольорами будуть морквяний, м'ятний, чорний та червоний, а найактуальнішим принтом - клітинка. 

@hermes

РЮКЗАК 

Тепер це не просто мішкоподібна сумка із цупкої тканини. Стильні маленькі шкіряні рюкзаки можна носити навіть до вечірнього луку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити білі брюки: 5 безпрограшних комбінацій

@prada

САКВОЯЖ

Жорстка та масивна - таку сумку обере лише смілива жінка. Саквояж користується все більшою популярністю серед модниць, що полюбляють стріт-стайл. Підбирати форму та принт саквояжу варто відповідно до того, куди ви йдете. Якщо це ланч з подругами - обирайте однотонну модель квадратної форми, а якщо ж вечірка - сумочку-скриньку з оксамиту. 

@louisvuitton

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову в тренді: Наймодніші моделі сарафанів