Настя Каменських здивувала мережу екстравагантним образом

Настя Каменських шокувала фанатів відвертим образом | Зіркове життя | 1+1
Фото: @kamenskux

Позаздрить навіть MARUV.

Поділитися:

Українська поп-співачка Настя Каменських вирішила поепатувати – і такою зірку ми ще точно не бачили! Артистка поділилася незвичайним образом на сторінці в Instagram і здивувала всіх своїх підписників. Від легких і невагомих суконь співачки не залишилося й сліду. На противагу ніжності та спокусі прийшов справжній «Drunk Groove» від MARUV.

На зірці – сексуальна сітка в поєднанні зі сміливим бра, латексний корсет із бахромою та чорні панчохи. Каменських доповнила образ чоботами на високих підборах, стильними окулярами, сережками та сумкою з фірмовим логотипом NK.

Фото: @kamenskux

Цікаво, що сказав Потап, коли вперше побачив дружину в такому образі. У коментарях репер обмежився лаконічним вогняним смайлом.

А ось підписники Насті, схоже, до такого експерименту не були готові. Шанувальники розділилися на два табори та влаштували справжню дискусію під публікацією зірки. Думки розбіглися від щирого захоплення до відвертого несприйняття.

Нагадуємо, що нещодавно мережу облетіли чутки про вагітність Насті Каменських. Дізнавайся подробиці у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Настю Каменських:

1. Каменських і Потап показали ідеальне ранкове тренування (відео)

2. Вкради модний look: Цей образ Каменських можна повторити до деталей (фото)

3. Солодкий цьом: На цьому фото Потап розтанув від пестощів Насті

Новини по темі