Влад Яма зізнався, що чекає на учасників Танців з зірками у першому ефірі

Танці з зірками

Суддя Танців з зірками розповів, чим легендарне шоу вразить вже цієї неділі.

Поделиться:

27 серпня о 21.00 відбудеться прем’єра оновлених Танців з зіркамиСтало відомо ім'я ведучої першого ефіру «Танців з зірками». Напередодні запуску легендарного проекту до студії «Сніданку з 1+1» завітав суддя шоу – Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 27.08.2017

Коли дізнався, що Танці з зірками повертаються, одразу відчув, що хочу якимось чином бути до цього причетним. Для мене честь оцінювати відомих артистів. Що вони можуть у танці? Подивимося. Мені хочеться бути чесним і відвертим.

Відомий танцівник знову повернеться до проекту, однак цього разу сидітиме у суддівському кріслі. З його слів, передусім він звертатиме увагу на емоції, що вируватимуть між танцівником та зіркою.

Хочу повірити, що на паркеті постане жінка, чоловік і між ними буде зв'язок. Як на мене, танець – це передусім взаємозв’язок. Взагалі, якщо бракує чогось у танці, раджу робити ставку на стосунки, на погляд. Це теж працює. І глядач це теж відчує.

Новий сезон Танців з зірками обіцяє бути грандіозним та дивувати сучасними постановками, яскравими костюмами, вражаючими декораціями.

Як на мене, проект помолодшав. Судді помолодшали, нові зірки виросли. Я краєм ока спостерігав за репетицією Наталі Могилевської – мені здається, і вона помолодшала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська і Влад Яма зізналися, які стосунки були між ними на знімальному майданчику

Уперше в історії шоу на паркеті виконають не лише бальні, а й сучасні танці.

Я не можу розкривати всіх секретів. Але повірте, починаючи з номеру відкриття – це буде вибух. Нові, молоді, сучасні хореографи. Нові віяння, новий погляд, шалена динаміка.

До того ж Влад Яма розповів, як вирішуватиметься подальша доля учасників шоу.

У першому ефірі пари оцінюватимуть виключно судді. У першому ефірі всі пари залишаться – дамо їм шанс показати себе ще раз. А починаючи з другого ефіру, глядачі за допомогою своїх голосів безпосередньо впливатимуть на долю пар.

Наразі вже відомий повний склад суддів проекту, до якого увійшли улюбленець публіки і тренер «Голосу. Діти-4» MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Влад Яма готується до «Танців із зірками-2017»

На головний паркет країни у якості зіркових учасників вийдуть: співачка Наталя МогилевськаНаталя Могилевська розповіла, чому не танцюватиме з Владом Ямою, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталія Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова, актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач і співак і тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін.

Пари зірковим учасникам складуть: переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова, чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Новости по теме