Півфіналісти Танців з зірками прикрасили одразу чотири обкладинки журналу «VIVA!»

Танці з зірками
Півфіналісти Танців з зірками прикрасили одразу чотири обкладинки журналу «VIVA!»

Могилевська, Дорофєєва, Ткач та Сеітаблаєв розповіли, що їм довелося пережити на Танцях з зірками.

Поділитися:

Уперше глянцевий журнал «VIVA!» присвятив одразу чотири обкладинки одного випуску зіркам оновлених Танців з зірками Наталії Могилевській та Ігорю Кузьменку, Наді Дорофєєвій та Євгену Коту, Юрію Ткачу та Ілоні Гвоздьовій, а також Ахтему Сеітаблаєву та Олені Шоптенко. В новому номері півфіналісти легендарного проекту відверто розповіли про свій шлях у шоу, переломні моменти на паркеті, а також поділились цікавими подробицями, які залишись за кадром. Одразу чотири обкладинки глянцю будуть урочисто презентовані 15 листопада на «VIVA!Бал».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 простих рухів, із якими ви станете зіркою будь-якого танцполу

«Цього року журналу «VIVA!», найкращому журналу про зірок, виповнюється 13 років. Впродовж усіх цих років ми перебували на хвилі трендів, і щоразу знали, чим здивувати наших читачів. Ось і цього разу з нагоди дня народження журналу ми створили для своїх читачів особливий колекційний номер, підготувавши чотири різних обкладинки. Звісно, восени редакція не змогла пройти повз оновлений проект Танці з зірками, який став головною телевізійною подією сезону. Адже щонеділі читачі «VIVA!» разом з усією країною спостерігали за танцювальними подвигами зірок на паркеті. Отже, зустрічайте на обкладинці ювілейного номеру найяскравіші пари проекту, які від ефіру до ефіру підкорювали наші серця», — сказала головний редактор журналу «VIVA!» і шеф-редактор сайту viva.ua Іванна Слабошпицька.

Так, Наталія Могилевська вперше зізналась, що свою перемогу вважає спільною не тільки з Ігорем Кузьменком, але й зі своїм партнером у першому сезоні Танців з зірками Владом Ямою. А також поділилась, хто став її справжнім другом за кулісами легендарного проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 виступів Наталії Могилевської на Танцях з зірками, які кортить переглянути

«В одному з ефірів Юра Ткач дуже підтримав мене. Я була розібрана: весь тиждень був надскладним і зовсім не було настрою виходити на паркет. Тоді Юра пожартував: «Наталко, а ти знаєш, що у тебе найкрасивіші ноги на паркеті?». Ось так ми з ним і подружилися. З приводу перемоги: вона не тільки моя з Ігорем, але і наша з Владом, тому що саме Влад навчив мене танцювати», — сказала Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська про перемогу: «Я прийшла у Танці з зірками, щоб довести – усе неможливе 

Надя Дорофєєва зізналась, що відчувала, опинившись за крок до перемоги, а також поділилась, що перші тренування з Євгеном Котом зривала своїми жартами:

«Опинитися у фіналі цього шоу для мене вже перемога. З Женею у нас було повне взаєморозуміння та величезне поле для троллінгу. Наприклад, коли я намагалася робити свої перші підтримки, замість того, щоб елегантно застрибнути на партнера, я мала вигляд незграбного і смішного крабика».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стримати сліз: Кому Дорофєєва і Кот присвятили свій найщиріший номер

Ахтем Сеітаблаєв розповів, що після фіналу Танців з зірками, у якому Олена Шоптенко та режисер виконали кримськотатарський танець «Хайтарма», танцівниця стала справжньою душею Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв вперше вивів у світ дорослу доньку (фото)

«Після фіналу я отримав неймовірну кількість позитивних відгуків від кримських татар: «Ти передай Олені, як тільки вона до нас в Бахчисарай, Євпаторію або Сімферополь приїде – ми їй влаштуємо такий прийом, якого вона ще в житті не бачила». Я попереджав Олену, що наш танець дивитимуться всі мої співвітчизники не тільки на материковій Україні, але і в Криму. Я розумів, який шалений тиск всередині відчувала Олена: вона танцює для цілого народу, який зараз перебуває в окупації. Але вона впоралася блискуче», — сказав Ахтем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 виступів Сеітаблаєва, після яких ми відкрили його заново

Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова стали фаворитами «VIVA!». В ексклюзивному інтерв’ю Юрій зізнався, що заради постановки з мультфільму «Нікчемний я» по-справжньому поголив голову.

«Для того, щоб номер був ідеальним, звичайно ж, крім носа, потрібна була ще й лисина. А оскільки я не зовсім лисий, це було для мене справжнім викликом: голитися чи ні? Я радився з режисерами, питав у дружини, все сумнівався: можливо надіти якусь шапочку, яка імітує лисину, було б трохи не те. Останнє слово було за продюсером шоу Вовою Завадюком. Він сказав: «Звісно, голитися!». І так я позбувся свого улюбленого чубчика», — сказав Юрій Ткач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затамувавши подих: 17 карколомних підтримок та трюків на Танцях з зірками

Більше читайте  на сторінках нового випуску журналу «VIVA!», а також сайті viva.ua.

Нагадаємо, що після рекордних рейтингів оновлених Танців з зірками телеканал 1+1 продовжив легендарний проект на другий сезон, який глядачі побачать вже наступної осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза паркетом Танців з зірками: Як створювалися найвидовищні номери

Новини по темі