Новорічна атмосфера: святкові фото ведучих та зірок 1+1

Новорічна атмосфера: українські зірки та ведучі 1+1 біля святкових ялинок
Instagram/kosadcha

Як українські зірки та ведучі готуються до Нового 2022 року?

Поділитися:

Новий рік 2022: ми зібрали новорічні фото зірок та ведучих телеканалу 1+1, які вже на повну готуються до свята. Зірки показують на своїх сторінках соціальної мережі Instagram, як прикрасили свої новорічні ялинки, а також світлини з новорічних фотосесій у святковому декорі. 

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Горбунов та Осадча фото
Фото: Instagram/gorbunovyuriy

Телеведучий 1+1 Юрій Горбунов на своїй сторінці у соціальній мережі виклав фото з Катею Осадчою на фоні своєї ялинки вдома і підписав: "Ви вже готуєтесь до новорічних свят? Були чемними?", додавши хештеги #скороновийрік та #святонаближається. 

Осадча Фото
Фото: Instagram/kosadcha

Згодом і Катя Осадча на своїй сторінці у соціальній мережі виклала кілька святкових фото: "Останні дні перед Новим роком, місія – встигнути все, особливо в шалених пробках. Що ви робите цими днями?". 

Горбунов та Осадча фото
Фото: Instagram/kosadcha

Марічка Падалко

марічка падалко фото
Фото: Instagram/marichkapadalko

Телеведуча Марічка Падалко виклада фото зі своєю родиною у красивому новорічному стилі, а такоож привітала усіх зі святами: "Вітаємо всіх, в кого вже напередодні розпочався святковий сезон! І неодмінно вітаємо всіх, хто пішов на шкільні канікули! Нехай новорічно-різдвяні дні принесуть Вам тепло, приємна спілкування і надію. Це був дуже особливий рік для нашої родини".

марічка падалко фото
Фото: Instagram/marichkapadalko

Лідія Таран

Таран фото
Instagram/lidiyataran

Телеведуча Лідія Таран показала світлини з новорічної фотосесії та написала: "Щороку пишу списки, кому що подарувати. Це окреме задоволення, але цього року хочу сконцентруватись і замовити щось і собі! У вищих сил. Кажуть, це правильно! А Ви собі коли більше подобаєтесь? Коли приймаєте подарунки? Чи коли самі даруєте? Бо у мене з першим проблема… але обіцяю навчитись".

Таран фото
Instagram/lidiyataran

Стася Ровінська

Стася Ровінська фото
Instagram/sia_rovinska

Ведуча денного шоу "Твій день" Стася Ровінська поділилась фотографією зі святкової фотосесії. Нещодавно Стася Ровінська розповіла, що Новий рік та Різдво завжди святкує з родиною.

Ірина Ванникова

Ванникова фото
Фото: Instagram/iryna.vannykova

Телеведуча шоу "Твій день" Ірина Ванникова, яка нещодавно розповіла про поповнення в родині, показала світлину зі своїми доньками та написала: "Новорічні свята завжди дарують відчуття дива. Ми з дівчатами вже почали готуватися".

Людмила Барбір

Людмила Барбір фото
Фото: Instagram/liudmila.barbir

Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір на своїй сторінці в Instagram показала світлину зі святкової фотосесії та зізналась, що дуже хоче ялинку собі додому: "Ви вже прикрасили ялинку? Я ще, навіть, не придбала. Бо цьогоріч вирішили — бути справжній ялинці в нашій хаті. А ви за штучну чи справжню ялинку?".

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс фото

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс теж поділилася світлиною біля новорічної ялинки у яскравому та чарівному образі. 

Артур Логай

Переможець останнього сезону шоу "Танці з зірками", актор серіалу "Моя улюблена Страшко" Артур Логай знявся з дружиною та молодшим сином у чарівній новорічній фотосесії і підлився знімком у себе в Instagram.

Артур Логай фото
Фото: Instagram/logai.arthur

Настя Каменських

"Грудень — місяць підбиття підсумків та постановки цілей на наступний рік. Тому, якщо ви ще не почали займатися спортом, зараз класний час розпочати і вже у Новий рік увійти з новим способом життя. Новий Рік – час чудес та подарунків. Коли з'являється ще один привід порадувати своїх близьких чимось особливим, що нагадуватиме, як сильно ми їх любимо. Даруйте коханим свої почуття. І нехай вони завжди прикрашають вас", — написала співачка та дружина тренера проєкту "Голос країни" Потапа Настя Каменських.

Настя Каменських фото
Фото: Instagram/kamenskux

Jamala

Джамала фото
Фото: Instagram/jamalajaaa

Jamala привітала усіх із початком новорічних свят на своїй сторінці в Instagram: "Вітаю всіх вас ... з початком новорічних свят. Бажаю кожному віри в магію, справжнього щастя та класної музики. Люблю! Мені здається, важливо у цьому новорічному марафоні — каналів, радіостанцій, брендів, івентів — бажання привітати вас/ нас всіх по-справжньому, насолодитись на всі 100%! Головне правило: якщо віддаєш енергію, не забувай отримували ії назад. І тоді батарея буде завжди зарядженою!"

MONATIK

Монатік діти ялинка фото
Фото: Instagram/monatik_official

MONATIK опублікував фото своїх дітей на фоні новорічної ялинки та підписав світлину: "Прикрашаючи 2022 ялинку... Ви вже прикрасили? Усім чудових вихідних! #МоїПацани #МояГордість"

Дружина Дмитра ж показала, як діти танціюють на фоні ялинки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IrinaMonatik (@irinamonatik)

Сергій Бабкін

Бабкін фото
Фото: Instagram/babkin_official's

Відомий музикант, що озвучив пса у серіалі «Джек & Лондон», Сергій Бабкін показав світлину, на якій він позує зі своїм батьком, тримаючи у руках міні-версію ялинки. 

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк фото
Фото: Instagram/lesia_nikituk

Телеведуча Леся Нікітюк, яка була запрошеною суддею на фіналі "Танців з зірками", теж опублікувала фото у новорічних декораціях. 

Новини по темі