Романтичні світлини зірок до Дня закоханих: ніжні поцілунки та обійми (Горбунов та Осадча, DOROFEEVA, Мосейчук, Писанка та інші)

День закоханих: як зірки проявляють свої романтичні почуття (фото)

У День всіх закоханих дивимося на прояви романтичних почуттів у зіркових парах.

Поділитися:

У День всіх закоханих хочеться більше проявів любові і тепла навколо. Дивимося, як свої романтичні почуття одне до одного обіймами та поцілунками демонструють зіркові пари.

Вино Шабо

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Ведучі шоу "Голос країни" Катя Осадча та Юрій Горбунов нещодавно відзначили 5-ту річницю свого подружнього життя. Катя і Юра виховують 2-х спільних синів та часто зізнаються одне одному в коханні, а також не соромляться виявляти свої почуття.

Осадча і Горбунов

DOROFEEVA та Володимир Дантес

Подружжя співаків, тренерка "Голосу країни-12" DOROFEEVA та її чоловік, мисливець шоу "Маскарад", тренер "Ліги Сміху" Володимир Дантес вже понад 6 років офіційно одружені. 

Дорофєєва Дантес

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати коханій людині на День Святого Валентина: подарунки, які стануть компліментами

Потап та NK

Тренер "Голосу країни-12" Потап та його дружина, співачка NK (Настя Каменських) довгий час приховуали свої стосунки. Але з того часу, як у травні 2019 року пара офіційно побралася, вони вже більше не соромляться проявляти свої почуття.

Потап і Настя

Тімур та Інна Мірошніченки

Ведучий шоу "Твій день" та "Маскарад" Тімур Мірошніченко і його дружина Інна часто подорожують разом і викладають ніжні спільні фото у мережу. Пара вже 4 роки в офіційному шлюбі, Тімур та Інна виховують 2-х дітей.

Тімур та Інна Мірошниченки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на День закоханих: рецепт баскського чізкейку

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Суддя "Танців з зірками", прима-балерина Катерина Кухар та її чоловік, прем'єр Національної опери України, Олександр Стоянов часто зізнаються одне одному в коханні. Пара разом вже давно і виховує двох дітей, але офіційно Катерина та Олександр одружилися лише у 2019 році. Олександр – знаний романтик. Наприклад, нещодавно на 40-річчя Катерини подарував їй власну мелодію

Кухар Стоянов

Юрій та Вікторія Ткач

Гуморист, мисливець шоу "Маскарад" Юрій Ткач та його дружина Вікторія вже багато років разом. Вони виховують 6-річну дочку Лізу та часто викладають у мережу сімейні фото та світлини їхньої веселої пари.

Ткач

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День святого Валентина 2022: історія свята та коли відзначають в Україні

Святослав Гринчук та Христина Дрогомирецька

Ведучий "ТСН" Святослав Гринчук знайомий зі своєю дружиною Христиною ще з 15 років. За його словами, це його перше і єдине кохання в житті. Разом пара виховує донечку Дзвінку.

Святослав та Христина Гринчук

Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Ведуча "ТСН" Марічка Падалко вже багато років перебуває у шлюбі з журналістом та громадсько-політичним діячем Єгором Соболєвим. Пара виховує 3-х дітей. Марічка і Єгор часто з'являються на публіці разом і проявляють романтичні почуття одне до одного.

Падалко і Соболєв

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат

Ведуча шоу "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко та Андрій Оністрат разом вже 15 років. Пара виховує чотирьох спільних дітей. Валентина та Андрій офіційно не одружені, проте взяли церковний шлюб: повінчалися.

Хамайко Оністрат

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манікюр на День святого Валентина 2022: ідеї дизайну нігтів до дня закоханих

Наталія Мосейчук та Ілля Іванович

Ведуча "ТСН" та "Право на владу", кураторка проєкту "Право на освіту" Наталія Мосейчук разом з чоловіком Іллею Івановичем вже багато років. Пара виховує двох синів: Антона і Матвія, між якими різниця у майже 14 років.

Мосейчук

Стася та Ярослав Ровінські

Ведуча шоу "Твій день" Стася Ровінська вийшла заміж за своого однокласника Ярослава. В офіційному шлюбі пара вже 8 років, виховує 3-х дітей: Евана, Енея та Емму.

Стася Ровінська

Руслана Писанка та Ігор Ісаков

Ведуча шоу "Твій день" Руслана Писанка познайомилася з Ігорем Ісаковим у соціальній мережі, а на перше побачення вони пішли до Софії Київської. Разом пара з 2009 року. 

Писанка з чоловіком

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Ведуча голдруму на «Танцях з зірками» Іванна Онуфрійчук та її чоловік Алмаз мали 2 весільні церемонії: у лютому 2021 року на Мальдівах та офіційну шлюбну церемонію у Києві 11 листопада 2021 року. Пара часто подорожує, а Іванна отримує від чоловіка багато проявів любові: квіти, коштовні подарунки.

Іванна Онуфрійчук

Дивіться відео про День святого Валентина:

Новини по темі