Зимові канікули: як і де зірки 1+1 святкували Різдво

Різдво 2022: як і де зірки та ведучі 1+1 проводять зимові канікули (фото)

Найпопулярнішим місцем для святкування новорічних та різдвяних свят цього року стали Карпати.

Поділитися:

Основні різдвяні та новорічні свята, такі як Новий рік 2022 та Різдво Христове, вже завершились, тривають Святки. Попереду нас чекає ще Щедрий вечір, він же Маланка, та Водохреще. Зірки та ведучі 1+1 на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram поділились світлинами, як вони проводять свої зимові канукули. Більшість вирушила на довгоочікуваний відпочинок на море, однак були і ті, хто відзначав різдвяні свята аутентично, вдома. 

Барбір та Сенічкін фото
Фото: Instagram/liudmila.barbir

Найпопулярнішим місцем для святкування новорічних та різдвяних свят в Україні серед зірок у 2022 році стали Карпати. Цікаво, що деякі українські зірки на Різдво зібралися у Карпатах, у місті Яремче, і зустріли його разом. На одному із щорічних фестивалів були помічені Людмила Барбір, Руслан Сенічкін та Ольга Сумська разом із чоловіком. 

Барбір фото
Фото: Instagram/liudmila.barbir

Телеведучі "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір та Руслан Сенічкін ділились фото у засніженому Яремче.

Барбір сукня фото
Фото: Instagram/liudmila.barbir

Людмила Барбір показала світлину, на якій на фоні різдвяних декорацій постала у розкішній сукні з етнічними мотивами.

Сенічкін фото
Фото: Instagram/ruslan_senichkin

Акторка Ольга Сумська ділилась святковими світлинами, де разом із чоловіком готує різдвяну кутю

Ольга Сумська фото куті
Фото: Instagram/olgasumska

Також, Ольга Сумська показала трохи декорацій із місця, де вони відпочивали. На задньому фоні видніється традиційний різдвяний "вертеп".

 Сумська фото
Фото: Instagram/olgasumska

Тренер "Голосу країни", соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук різдвяні свята зустрічав у рідному Львові. Так, співак відвідав традиційний різдвяний ярмарок та заспівав разом із перехожими різдвяних пісень

Вакарчук фото
Фото: Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Святослав Гринчук на свята також святкував у Львові: "Львівська різдвярня на зв'язку", — написав  телеведучий на своїй сторінці в Instagram.

Гринчук фото
Фото: Instagram/s_hrynchuk

Прима-балерина, суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар привітала усіх зі святами та показала чарівну фотокартку у різдвяному стилі: "Бажаю найрідніших завжди поруч! Нехай серце буде наповнено вдячністю, коханням, благодаттю та мріями, що обов’язково збудуться! Нехай рік стане для кожного з вас особливим, неймовірним, чуттєвим та незабутнім! Буде наповнений сімейним затишком, а ангел-охоронець оберігає від усіх бід та негараздів".

Катерина Кухар фото
Фото: Instagram/ekaterinakukhar_official

Співачка Jamala поділилась сімейною світлиною із чоловіком і сином та привітала усіх, хто святкував Різдво: "Миру та порозуміння нам всім. Мені здається, змінюється часи, змінюються люди. Але почуття — вони ті самі! Любов та доброта були такими ж ще до народження всього. Люблю вас".

Джамала фото
Фото: Instagram/jamalajaaa

Співачка, солістка гурта Kazka та учасниця останнього сезону шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька вирушила на зимові канікули до Грузії та радує своїх читачів світлинами з Тбілісі. "Я присвятила цілий день емоціям, які викликає це місто.... місто може бути різне, містичне, чаруюче…. Я сьогодні вже встигла і поплакати і посміятися... і більше всього мене заворожують і закохують люди...", — написала Олександра. 

Заріцька фото
Фото: Instagram/kazka.band

Акторка, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал на Різдво була у Києві. Анна поділилась світлиною, де катається на каруселі: "Сімейні покотушки та прогулянки улюбленими вулицями рідного міста безцінні". 

Анна Кошмал фото
Фото: Instagram/smorkovkina

 Як після відпустки повернутися до робочого ритму життя, дивіться поради психолога:

Новини по темі