Стали відомі всі пари Танців з зірками

Танці з зірками

Відомо, які 10 пар вийдуть на головний паркет країни.

Поделиться:

Проект Танці з зірками до останнього тримав інтригу, хто з ким вийде на паркет легендарного шоу. Під час прямої трансляціїТанці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 27.08.2017 глядачі 1+1 побачать вражаючі виступи наступних пар...

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко

Наталія Могилевська – відома українська співачка, телеведуча, продюсер та тренер Голосу. Діти 4. На її рахунку безліч нагород та народна любов. Два рази поспіль Наталію визнавали найкращою співачкою України, а згодом вона отримала почесне звання Народної артистки. У минулому сезоні Танців з зірками пара Могилевська – Яма здобула тисячі прихильників. Глядачі затамували подих перед поверненням співачки на паркет – і хоча Наталя довго обирала собі нового партнера, вона знов націлена на перемогу.

Ігор Кузьменко – український танцівник, якого вже знають поза межами країни. Учасник відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції та Голландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська розповіла, чому не танцюватиме з Владом Ямою

Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко

Ахтем Сеітаблаєв – український режисер та актор кримськотатарського походження. Одна з найвизначніших його режисерський робіт – стрічка Хайтарма, присвячена депортації кримських татар. Фільм зібрав безліч нагород на українських та міжнародних кінофестивалях.

Виконавець головної ролі серіалу Центральна лікарня та ведучий військово-патріотичного проекту Хоробрі серця на 1+1.

Позаочі Ахтема називають «справжнім чоловіком» за його стриманість та інтелігентність. Професійно танцями Ахтем ніколи не займався. На паркеті Танців з зірками мріє виконати сальсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв: «Кримські татари доволі багато танцюють»

Олена Шоптенко – відома українська танцівниця та хореограф, чемпіонка світу з латиноамериканських танців. В Олені чудово сплелися жіночність та професійна суворість.  Десять років тому вона була наймолодшою учасницею Танців з зірками – і перемогла у парі з шоуменом Володимиром Зеленським, здобувши прихильність мільйонів глядачів.

Також танцівниця була членом журі дитячого талант-шоу Маленькі гіганти, а 2008 р. стала лауреатом всеукраїнської премії Жінка ІІІ тисячоліття в номінації Перспектива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко розповіла, як їй не вдалося «обікрасти» Зеленського

Наталя Холоденко та Віталій Загоруйко

Наталя Холоденко – український психолог із колосальним досвідом. На сьогодні Наталя проводить тренінги для мешканців більш ніж 40 країн світу, а кількість її прихильників у соцмережах перевищує 200 тисяч. Тож не дивно, що Наталя посіла друге місце у голосуванні за найгарнішу жінку України «Viva! Найкрасивіші-2017».

«Для мене участь у Танцях з зірками – дуже визначна подія, як весілля чи народження дитини», – говорить психолог.

Зайнятися танцями Наталю спонукало бажання показати, що жінка з формами на танцювальному паркеті може мати сексуальний, чуттєвий і харизматичний вигляд. У шоу Наталя мріє виконати танго.

Віталій Загоруйко – призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців, учасник масштабних танцювальних шоу. Почав танцювати з 8 років. «Мужній, добрий, красивий та харизматичний чоловік», – так описала свого партнера по танцях Наталя Холоденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати соромитись і почати танцювати: Поради психолога Наталі Холоденко

Камалія та Дмитро Жук

Камалія – заслужена артистка України, співачка, яка володіє колоратурним сопрано в класичному співі та виконує пісні чотирма мовами. Серед здобутків виконавиці – перемога у міжнародному конкурсі Місіс Світу, який проводиться серед одружених жінок. Емоційна та яскрава українка, яка полонила серце одного з найбагатших чоловіків в Україні – бізнесмена пакистанського походження Мохаммада Захура.

У Танцях з зірками Камалія мріє передусім виконати сальсу або ча-ча-ча.

Дмитро Жук – чемпіон України з бальних танців, переможець міжнародних конкурсів, брав участь у багатьох танцювальних телешоу.

Оля Полякова та Степан Місюрка

Оля Полякова – одна з найбільш епатажних співачок українського шоу-бізнесу, тренер гумористичного шоу Ліга сміху та зірковий репортер Світського життя з Катериною Осадчою. «Суперблондинка» вміє вразити не лише своєю вибуховою енергією, а й кмітливістю. Вона завжди знайде відповідь на будь-яке запитання. Кожен вихід Полякової на сцену – епатаж і несподіванка.

Степан Місюрка – хіп-хоп-танцюрист, учасник танцювальних шоу. До всього, партнер довгоногої «суперблондинки» вражає майже двометровим зростом – на паркеті пара матиме ефектний вигляд.

Сергій Бабкін та Сніжана Бабкіна

Сергій Бабкін – український музикант, актор, автор і виконавець власних пісень, учасник гурту 5'Nizzа і тренер сьомого сезону вокального проекту Голос країни. Цікаво, що популярний співак вже має танцювальний досвід: у школі Сергій кілька років відвідував гурток бальних танців і навіть займався фігурним катанням.

Сніжана Бабкіна – акторка, дружина Сергія Бабкіна. Вперше в історії «Танців з зірками» на паркет вийде подружня пара. З майбутнім чоловіком Сніжана познайомилася 2007 р., коли прийшла працювати до харківського Театру 19.

«Коли трупа знайомилася з новою акторкою, я прибіг останнім. Побачив її – і все», – поділився Сергій Бабкін.

На паркет Танців з зірками ця пара виходить, щоб усій країні продемонструвати своє кохання та силу почуттів – мовою танців.

Дмитро Коваров та Олександра Кучеренко

Дмитро Комаров – талановитий український журналіст, фотограф, автор і незмінний ведучий програми Світ навиворіт. Найбільше Дмитро любить мандрувати та проводити час яскраво. Екстремальні розваги змушують його серце битися частіше, а такі хобі, як катання на лижах, каное та походи дарують відчуття щастя. Можна припустити, що на паркет Танців з зірками Дмитро прийшов за гострими враженнями – і для того, щоб знову кинути виклик собі самому. Адже танці – це в житті Комарова щось цілком нове і дуже лякаюче!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров: «Танці з зірками» стануть моїм маленьким Еверестом»

Олександра Кучеренко – українська красуня, котра носить титул Міс Україна-2016. Професійно займається бальними танцями з дитячих років, із танцювальним номером представляла Україну на конкурсі Міс Всесвіт-2016. Дівчина вчиться в університеті ім. Шевченка на диктора і ведучого телебачення, і мріє працювати за фахом. Ще Олександра обожнює займатися музикою, а також захоплюється верховою їздою та лижним спортом. Ще під час перших репетицій між Дмитром та Олександрою виникла «хімія», тож буде дуже цікаво спостерігати, як вона розвиватиметься впродовж проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Міс Україна-2016» вийде на паркет «Танців з зірками»

Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова

Юрій Ткач – український актор, фронтмен команди КВН Дніпро та учасник комедійного розважального шоу Ліга сміху на телеканалі 1+1. Юрій зіграв роль в українському скечкомі Країна У на телеканалі ТЕТ. Крім того, він є володарем кубка Президента України КВН-2012.

Ілона Гвоздьова – красуня, яка входить до трійки найкращих танцівниць України. Титулована учасниця багатьох українських танцювальних шоу. До виходу на паркет Танців з зірками ставиться як до чергового професійного виклику, а з партнером поводиться люб’язно, але вимогливо.

Надя Дорофеєва та Євген Кот

Надя Дорофеєва – українська співачка, вокалістка музичного гурту Время и Стекло. Дівчина з дитинства захоплювалася музикою, танцями і обожнювала співати. У Наді є свій бренд одягу It`s My DoDo, а нещодавно красуня стала обличчям косметичної марки Maybelline та знялась у фотосесії в Нью-Йорку. Всупереч думці своїх фанатів, на репетиціях Надя зрозуміла, що танцювати «стандарти» їй доволі важко, тому кожен її вихід на паркет буде сповненим щирих хвилювань.

Євген Кот – талановитий український танцівник. Євген почав танцювати з 13 років. Будучи студентом другого курсу, хлопець почав працювати в балеті відомого постановника Тетяни Денисової. Євген Кот танцював у балетах знаменитостей і брав уроки у гуру сучасного хореографічного мистецтва Франциско Гомеса, Товариса Уілсона, Тона Гретена та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва розповіла, як чоловік ставиться до її участі у «Танцях з зірками»

Олександр Скічко та Анна Паламарчук

Олександр Скічко – український ведучий, радіоведучий, шоумен та пародист. Цього року Олександр став одним із ведучих пісенного конкурсу Євробачення-2017, церемонії нагородження Viva! Самые красивые-2017 та церемонії нагородження Української кіноакадемії Золота Дзиґа.

Бере участь у проекті Танці з зірками, щоб подолати себе: «Я люблю танцювати, але не вмію. Мої друзі зазвичай жартують з приводу того. Я роблю це не технічно, неправильно, інколи – не в ритм, але завжди від душі». На паркет Танців з зірками Олександр виходить за декілька тижнів до власного весілля – у парі з рудоволосою красунею Анною Паламарчук.

Анна Паламарчук – українська танцівниця, майстер спорту з бальних танців та тренер школи бального танцю Twist. Дівчина отримала освіту магістра у Харківській Академії фізичної культури та спорту, а згодом стала бронзовим призером Кубку Світу з латиноамериканської програми. Паламарчук працює директором та керівником шоу-балету NC-17 (No Children under 17).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Олександр Скічко поєднує підготовку до весілля з репетиціями «Танців з зірками»

Новости по теме