“Мрію танцювати на паркеті після того, як я народжу дітей”, – Іванна Онуфрійчук розповіла про досвід ведучої у «Танцях з зірками», шлях до успіху та чоловіка своєї мрії (ІНТЕРВ'Ю)

Танці з зірками
Іванна Онуфрійчук розповіла про досвід ведучої у Танцях з зірками, шлях до успіху та чоловіка своєї мрії (ІНТЕРВ'Ю)

28 листопада відбувся грандіозний фінал шоу «Танці з зірками». Ведуча голдруму Іванна Онуфрійчук ексклюзивно для сайту 1+1 розповіла про свій перший досвід роботи в прямоефірному шоу та особисте життя.

Поділитися:

ПРО ПРОЄКТ

Про виклики на «Танцях з зірками»

Найбільший виклик для мене — це насамперед те, що це масштабний великий проєкт, досвіду ведення яких у мене до цього не було. У мене є своє авторське шоу, але це запис у спокійній атмосфері та абсолютно інший режим роботи і зйомок. А «Танці з зірками» — це прямий ефір, тобто завжди непередбачувано. І ведучі повинні бути в тонусі, щоб вчасно та професійно відреагувати у неочікуваній ситуації.

Іванна Онуфрійчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Я виходила з павільйону зі сльозами на очах", — Іванна Онуфрійчук розповіла свої враження від цього сезону "Танців з зірками" (голосуємо за найкращий образ ведучої голдруму)

Перші два ефіри були найбільш хвилюючими. Я переймалася, що щось зміниться під час ефіру і треба буде швидко реагувати. Я знала, що з професійної точки зору я все виконувала чітко: по тексту, по механіці, по підводках. У ґолдрумі я намагалася працювати практично без карток. Тому було хвилювання, щоб щось не забути, сказати все важливе. Мене не може не тішити те, що з кожним ефіром я відчувала своє професійне зростання. І, звісно, насамперед саме за це я вдячна проекту “Танці з зірками”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівнюємо сукні ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук та вибираємо кращу (голосування)

танці з зірками ведучі

Про ефір, який запам’ятався найбільше

Найбільше мене розчулив ефір на тему «Сімейний вечір». Це був перший ефір, на який зміг приїхати мій коханий (раніше прилетіти не виходило через роботу). І це такий символічний збіг обставин, що саме на "сімейний" ефір він приїхав. В ту неділю я відчувала особливу енергетику, підтримку від нього. Загалом майже всі сім’ї учасників зібралися в павільйоні, і це була така якась неймовірна енергія, яка просто надихала ще більше на те, щоб творити, любити і просто бути щасливими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюрприз для Іванни Онуфрійчук на «Танцях з зірками»: що подарував їй коханий прямо на ефірі (відео)

онуфрійчук чоловік

Про реакцію чоловіка на образи для ефірів

Коханому дуже подобається, коли я з ним раджуся щодо своїх образів. Оскільки він має східне походження, то дуже хвилюється, щоб я виглядала ефектно, але стримано. Звичайно, не завжди так виходить, тому що мені подобається виглядати не тільки елегантно, а й бути сексуальною у відвертих сукнях. І мій чоловік це розуміє. Наприклад, на одному з ефірів у мене була розкішна сукня від FROLOV, крій якої привертав особливу увагу до ліній фігури. Проте коханий нічого з цього приводу не заперечив, а навпаки підкреслив, що я круто виглядала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівнюємо розкішні образи ведучої голдруму на «Танцях з зірками» Іванни Онуфрійчук (голосуємо за кращий)

Онуфрійчук

Кожного ефіру він мене нереально підтримував. Він постійно мені каже: «Ти моя суперзірка. Ти найкраща ведуча у світі! Ти така гарна!» Коли я виходжу на сцену, він мліє (сміється). І для мене це дуже цінно. Я щаслива, що він вміє пишатися мною.

Про улюблені образи на «Танцях з зірками»

Складно виділити один. Дуже подобаються творіння Івана Фролова, який відшивав мені сукні на останні ефіри. Вони виглядають по-королівськи. Ці шлейфи, сяюча тканина, каміння — це все додає телевізійній картинці неймовірної естетики.  

іванна ведуча танців з зірками

Одна із улюблених образів — червона сукня від Dior. З нею вийшла така символічна історія. Взагалі я планувала в ній з’явитися на Канському кінофестивалі, на який, на жаль, не вдалося поїхати. І я вирішила, що у цій сукні відкрию новий сезон “Танців з зірками”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцюй серцем: розглядаємо символічну сукню Іванни Онуфрійчук, нової ведучої голдруму "Танців з зірками"

ведуча танців з зірками

 

Іванна Онуфрійчук ведуча танців

На «Танцях з зірками» над образами учасників працює служба стилю на чолі Олею Слонь, з якими я завжди радилася, адже костюми ведучих та суддів – це все повинно бути гармонічним у кадрі. Із ідеальним доповненням у вигляді прикрас, взуття  тощо.

судді танці з зірками ведучі

Над створенням всіх образів учасників проєкту "Танців з зірками" працює дуже професійна крута команда. Просто вдумайтеся: за тиждень вони відшивають більше 30 розкішних костюмів. Я пам’ятаю, як мені на «Вечір кіно» пошили просто нереально гарний, дуже якісний за тканиною та фактурою, костюм Білосніжки. 

Онуфрійчук ведуча Танців

Про фіналістів шоу

Для мене було складно виділити фаворита. Тому, що всі настільки стали свої, наче рідні, і кожен заслуговував на цю перемогу. Наприклад, щодо Артура Логая,  я вважаю, що він, напевно, найтехнічніша зірка за всі сезони. Я в захваті від його енергії та енергетики. А як Костя Войтенко вміє передавати свої емоції! І що важливо, не тільки обличчям, а всім тілом, кожним рухом! Це велика рідкість та надзвичайний талант. Ольга Харлан мені нагадує жінку-амазонку, як у серіалі дитинства «Ксена — принцеса-воїн». Вона настільки завзята, справжній трудоголік. Напевно, в цьому їй допомагає спортивний азарт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар після суперфіналу "Танців з зірками" розповіла, кого бачить на паркеті у наступному сезоні і про пропозицію від MELOVIN знятися у кліпі

Про свій танцювальний досвід

Я не займалася танцями професійно, але я часто беру участь у благодійних балах. Завдяки підготовці до них я зрозуміла, що танець — це взагалі окрема частина мого життя, в якій просто я зовсім інша людина, тому що розкриваюсь по-іншому. Це спосіб проявити свою енергію максимально і продемонструвати свої якісь особливі внутрішні якості. В мене є мрія танцювати на паркеті у якості зірки. І я дуже сподіваюся, що колись вона збудеться. Після того, як я стану мамою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук розповіла про те, як познайомилася з чоловіком та зізналася: «Я мрію стати щасливою мамою»

Онуфрійчук Іванна

ПРО ОСОБИСТЕ

Про самовдосконалення

Мене з дитинства мама виховувала поводити себе максимально жіночною і відчувати себе принцесою, розповідала про правила етикету. Згодом я вже самостійно закінчила не одні курси з етикету і дуже раджу кожній дівчині знати певний базис, наприклад, столовий етикет, бізнес-етикет спілкування. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона присвятила мені та сестрам все своє життя», – ведуча голдруму на «Танцях з зірками» Іванна Онуфрійчук зворушливо розповіла про свою маму

онуфрійчук

Мама також виховувала так, щоб ми себе в дитинстві творчо проявляли. Ми співали, танцювали по вихідних, влаштовували сімейні вечори за фортепіано. У нас були навіть домашні дискотеки. 

Зі студентських років мені стала дуже цікава психологія особистісного зростання: я проходила мотиваційні курси та тренінги. Досі декілька разів на рік я обов’язково їх проходжу. Я, до речі, дуже мало в своїх соцмережах показувала всю цю роботу над собою: навчання, кількість пройдених тренінгів та шкіл (Іванна є випускницею «Медіашколи 1+1» –  прим. авт.), щоб стати телеведучою — такою, якою я є зараз.

танці з зірками ведучі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча шоу «Танці з зірками» на 1+1 Іванна Онуфрійчук вийшла заміж: розглядаємо сукню нареченої (ексклюзив)

ведуча танців з зірками онуфрійчук

Я з незаможної сім’ї, і мама все життя прагнула виховати нас так, щоб ми прожили життя краще, ніж вона. Як і у багатьох українців, в моєму дитинстві багато чого не вистачало. Ми були обмежені в можливостях. Це мене мотивувало ставити цілі та працювати над собою. 

Про чоловіка своєї мрії

Я вважаю, що я заслужила таке життя, яке я маю, своєю працею та добрими справами, які я роблю. І чоловіка такого я теж заслужила. Я все життя шукала саме такого: турботливого, розуміючого і романтичного. І, звісно, у мене теж були помилки в особистому житті, але через них я йшла до людини, яку зустріла. 

онуфрійчук чоловік

У всіх своїх бажаннях — на Новий рік, на Різдво, на День народження — загадувала такого чоловіка. Щоб був романтиком, щоб дарував мені квіти, щоб носив мене на руках. Водночас я вірю і у силу притяжіння, тому не треба забувати про позитивне мислення, свій розвиток і працювати над цим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілограми перлів та справжнього кришталю, 8 метрів шлейфу, 35 метрів мережива: телеведуча Іванна Онуфрійчук розповіла цікаві деталі створення своїх розкішних весільних суконь

онуфрійчук весілля

Про медовий місяць

У нас вже один був (сміється), але оскільки весілля два, то треба і другий медовий.

онуфрійчук чоловік

Після завершення «Танців з зірками» ми запланували поїхати на відпочинок на тиждень на наші улюблені Мальдіви і просто відпочити. Зараз я просто мрію впасти на пісок, лежати, як тюлень, і нічого не робити.

Новини по темі