«Танцям з зірками» в Україні 15 років! Згадуємо переможців усіх сезонів (ВІДЕО)

Танці з зірками
"Танцям з зірками" в Україні сьогодні 15 років. Хто переміг та які їхні найяскравіші номери?

«Танці з зірками» в Україні сьогодні святкують 15 років. Згадуємо всіх переможців та шоу та дивимося їхні найбільш яскраві виступи.

Поділитися:

Перший ефір української адаптації проєкту «Танці з зірками» вийшов в ефір 7 жовтня 2006 року на каналі 1+1. Тож сьогодні улюбленому шоу мільйонів глядачів виповнюється рівно 15 років! Згадаємо переможців всіх сезонів та їхні танці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в п'ятому ефірі (ВІДЕО)

«Танці з зірками» – це українська версія міжнародного телевізійного формату, який було створено у Великій Британії у 2004 році під назвою Strictly Come Dancing. У першому, другому та третьому сезоні українських «Танців з зірками» за звання найкращих змагалося 8 пар, у четвертому (першому після 10-річної перерви) – 10 пар, а далі щосезону – 14 пар зірок та професійних танцівників.

У першому сезоні у 2006 році в українських «Танцях з зірками» перемогли шоумен, актор гумористичного жанру, а наразі Президент України Володимир Зеленський та Олена Шоптенко. Дивіться добірку найкращих моментів з виступів переможців 1-го сезону:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хореограф Олена Шоптенко про новий сезон “Танців з зірками”: "Часто саме від партнера залежить, наскільки яскраво сяє твоя зірка"

Головними суперниками цієї пари стали співачка Наталія Могилевська та Влад Яма. Це гостре протистояння досі пам’ятають фанати шоу. І хоча перемогу Могилевській і Ямі отримати так і не вдалося, ця пара назавжди запам’яталася як неймовірно технічна і яскрава. Дивіться їхній пристрасний пасодобль:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драматична історія кохання Влада Ями та його дружини Ліліани: чому хореограф не наважувався на одруження

Переможцями другого сезону «Танців з зірками» у 2007 році стали олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва та Сергій Костецький.

Подкопаєва Танці з зіркамиФОТО: bignames.org.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортсменка Лілія Подкопаєва відсвяткувала День народження третьої дитини (фото)

У третьому сезоні у тому ж таки 2007 році перемогли польський актор і співак Марчин Мрочек та Ганна Пилипенко. А Наталія Могилевська і Влад Яма знову опинилися на 2-му місці.

Марчин МрочекФОТО: starlife.com.ua

Далі була 10-річна перерва у найбільш танцювальному шоу країни, яке було вирішено відновити в ефірі лише у 2017 році. У першому сезоні оновлених "Танців з зірками" омріяну перемогу нарешті отримала співачка Наталія Могилевська, щоправда вже з іншим партнером – Ігорем Кузьменком. Дивіться аргентинське танго від цієї фантастичної пари:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама Скрябіна розповіла про спір за авторські права та згадала творчий шлях сина: «Мені найбільше подобалося, як він в парі був з Могилевською»

Переможцями другого сезону «Танців з зірками» у 2018 році стали гуморист Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова. Дивіться самбу у їхньому виконанні:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочете бути з людьми в хороших стосунках – не заважайте їм брехати!», – Ілона Гвоздьова після суддівства у «Танцях з зірками»

У 2019 році кубок переможців у третьому сезоні «Танців з зірками» отримали акторка Ксенія Мішина та Женя Кот. Дивіться джаз-модерн від переможців цього сезону:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина знову холостячка: актриса розірвала стосунки

Четвертий сезон «Танців з зірками» у 2020 році закінчився неочікувано для всіх: у ньому було одразу 2 пари-переможниці. За рішенням суддів та глядачів перемогу здобули співачка Санта Дімопулос та Макс Леонов. Дивіться їхню фантастичну самбу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова про партнера на «Танцях з зірками» Макса Леонова: «Він мені дуже рідна людина»

Проте під час оголошення результатів Санта Дімопулос вирішила віддати перемогу своїй суперниці у фіналі, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлії Саніній, аргументуючи це тим, що сама Санта в дитинстві професійно займалася бальними танцями, а Юлія навчилася танцювати з нуля. Тож у 2020 році було 2 переможця четвертого сезону «Танців з зірками»: Санта Дімопулос і Макс Леонов та Юлія Саніна і Діма Жук. Дивіться квікстеп у виконанні пари Саніна-Жук:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Саніна про батька: мої перші екстравагантні костюми пошив він

5 вересня 2021 року стартував новий, вже п'ятий сезон українських «Танців з зірками». Хто  стане переможцем і отримає омріяний кубок цього разу? Спостерігайте за ефірами і скоро про це дізнаєтеся!

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі