Тіна Кароль отримала несподіваний подарунок від #ХорошогоХлопця

Вчора «1+1» разом з популярними українськими акторами, співачкою і тренером «Голосу країни-7» Тіною Кароль презентував найочікуваніший серіал весни.

Поділитися:

Презентація серіалу відбулася у фешенебельному столичному ресторані Black market. Виконавці головних ролей Кирило ДицевичМістер Білорусь зіграє головну роль у серіалі «1+1» (Олег), Анна Кошмал (Даша), Валерія Ходос (Настя), співачка Тіна Кароль, яка записала саундтрек до серіалу, а також генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна та креативний продюсер проекту Олена Єремєєва представили журналістам перші кадри 20-серійної драми і поділилися секретами закулісся.

Галантний Кирило Дицевич, який, до слова, є володарем титулу «Містер Білорусь», з'явився у залі ресторану з великим букетом червоних троянд, подарувавши кожній дівчині квіти. Для Тіни Кароль він підготував особливий подарунок – вишуканий весняний букет. Як виявилося, це вже не перша зустріч «хорошого хлопця» Кирила Дицевича зі співачкою.

«Вперше я побачив Тіну Кароль не по телевізору кілька місяців тому. Це було в Мінську на Республіканському балу випускників, де вона виступала. Тоді мені пощастило зробити селфі з Тіною, а сьогодні ми вже сидимо поруч. Хіба це не прекрасно?» - посміхнувся актор.

Зазначимо, нова пісня тренера «Голосу країни-7» - «Я не перестануПісня Тіни Кароль стала саундтреком до нового серіалу «1+1»» - стала саундтреком до серіалу «Хороший хлопець».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 саундтреків, які стали візитівками фільмів «1+1»

«Я щаслива бути частиною цього великого проекту. У пісні «Я не перестану» ми намагалися передати крик душі, порив, пристрасть, кохання. На мій погляд, вона дуже точно описує загострення пристрастей та емоцій в серіалі «Хороший хлопець». Реліз самої пісні відбудеться в день прем'єри серіалу – 27 березня», - зазначила співачка.

Зазначимо, серіал є адаптацією корейського формату Nice Guy. Сценаристом української версії виступила відома українська письменниця Ірина Чернова (Люко Дашвар). Виробництвом драми займався «1+1 Продакшн».

У центрі сюжету серіалу «Хороший хлопець» - історія юнака Олега, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті. Вийшовши на свободу через 6 років, він дізнається, що кохана його давно не чекає - вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета і народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-коханим іншій.

Висловлюємо подяку ARTIS GREEN за весняну фотозону на презентації.