Кирило Дицевич розповів, з ким у фіналі залишиться «хороший хлопець»

Уже сьогодні о 21:00 на каналі 1+1 відбудеться фінал найдраматичнішого серіалу цієї весни.

Поділитися:

Нарешті глядачі дізнаються, як вирішиться доля Олега, Даші і Насті, яку розплату за помилки минулого понесуть герої, та яку пастку закоханим підготував підступний Карпов цього разу.

Напередодні фіналу виконавець головної ролі, привабливий білоруський актор Кирило Дицевич завітав до студії «Сніданку з 1+1», аби розкрити деякі інтриги. За його словами, глядачів чекає дуже непередбачувана та неоднозначна розв’язка.

На мій погляд, остання серія – найсильніша. І хоча, здавалося б, у ній будуть розкриті всі карти, після перегляду фінального епізоду у багатьох глядачів виникне ще багато питань про долі головних героїв драми, - розказав Кирило у студії «Сніданку з 1+1».

Актор також зізнався, що у реальному житті йому імпонують більше добрі дівчата, як Даша Шеремет, а ось, кого обере його герой Олег Воскресенський, стане зрозуміло сьогодні під час перегляду фінального епізоду. Втім, за словами актора, в першу чергу перед глядачами стоїть питання, чи виживе взагалі Олег.

Цікаво, що за час зйомок у проекті «Хороший хлопець», які проходили у Києві, білорус Кирило Дицевич встиг освоїти українську мову та продемонстрував навички у прямому ефірі «Сніданку з 1+1». Крім того, він зізнався, що понад усе полюбляє український борщ.

Зазначимо, із виходом на екрани серіалу «Хороший хлопець» Кирило Дицевич із першої серії полонив серця мільйонів глядачок, а у Мережі його встигли охрестити новим секс-символом українських серіалів.

Дивіться фінальну серію найрейтинговішого серіалу весни «Хороший хлопець» сьогодні о 21:00 на каналі 1+1.