10 відомих акторок, які прикрасили обкладинки Playboy

10 звабливих акторок, які прикрасили обкладинки Playboy
MiltonHGreene

Які акторки стали обличчями спокусливих обкладинок знаного чоловічого журналу.

Поділитися:

Стало відомо, що засновник всесвітньо відомого журналу Playboy Х'ю Хефнер помер у своєму домі на 92 році життя. Він заснував видання 1953 року, вклавши $600 зі своїх заощаджень та $10 тисяч інвестицій.

1plus1.ua вирішив пригадати, які знані акторки свого часу оголилися для цього журналу.

МЕРІЛІН МОНРО

Саме ця акторка, яка стала одним із найбільш культових образів американського кінематографа, прикрасила обкладинку першого випуску Playboy. Номер побачив світ у грудні 1953 року.

КАТРІН ДЕНЕВ

Французька акторка стала першою європейською дівчиною, яка оголилася для Playboy. До неї у відвертих фотосесіях для чоловічих журналів позували тільки американки. Х'ю Хефнер неодноразово зазначав, що обожнює Катрін.

ШЕРОН СТОУН

Кінозірка з’являлася на сторінках Playboy впродовж 15 років. Однак уперше постала на обкладинці видання 1990 року. На той час акторці було 32 роки.

ШАРЛІЗ ТЕРОН

Постала на сторінках Playboy 1999 року, будучи на той час однією з найперспективніших акторок Голлівуду. Журнал з її фото розійшовся за кілька днів.

КІМ БЕЙСІНГЕР

Після того, як Кім знялася в еротичній фотосесії для Playboy, її кар’єра стрімко пішла вгору – на акторку посипалися пропозиції від різних кіностудій. На сьогодні Кім Бейсінгер – успішна акторка, до того ж володарка «Оскара» та «Золотого глобусу».

МАДОННА

У вересні 1985 року фото відомої співачки та акторки з'явилося на сторінках Playboy. Щоправда, ці світлини були створені раніше.

ШЕННЕН ДОЕРТІ

Цю акторку добре знають у світі за серіалами «Беверлі-Гіллз, 90210» та «Всі жінки відьми». Шеннен була була справжнім секс-символом 1990-х. Для Playboy акторка знімалася двічі – 1994 та 2003 року.

ДРЮ БЕРРІМОР

Ця американка прикрашала сторінки видання тричі – 1995, 1997 і 2000 року. На сьогодні акторка виховує двох доньок – і, що цікаво, в одному з інтерв'ю заявила, що у жодному разі не дозволить їм зніматися для чоловічих журналів.

ДЖЕССІКА АЛЬБА

2006 року Джессіку визнали найбажанішою жінкою світу. Однак навколо її появи у Playboy розгорнулася ціла історія. Зі слів Альби, вона не давала згоди на публікацію фото на обкладинці видання. Акторка заспокоїлася тільки тоді, коли Хефнер особисто вибачився та пообіцяв передати велику грошову суму благодійним організаціям, які підтримує Джессіка.

ЛІНДСІ ЛОХАН

Скандальна американська акторка з’явилася у журналі Хефнера 2012 року. Фотосесія відсилає до знаного фото з Мерілін Монро, де вона лежить оголена на червоному покривалі. Ліндсі постала в подібних декораціях, а на обкладинці вона сидить на стільці зі спинкою у формі плейбоївського «зайчика».

Новини по темі