Дівчата розкажуть "про це" та змагатимуться за перемогу з холодною зброєю в руках

Дівчата розкажуть "про це" та змагатимуться за перемогу з холодною зброєю в руках

Останні тижні навчання у Школі Справжньої Пані невпинно наближають учениць до випускного балу.

Поділитися:

Останні тижні навчання у Школі Справжньої Пані невпинно наближають учениць до випускного балу. Та розслабитися ніхто не дозволяв. Попереду на дівчат чекають найважчі іспити, результати яких вирішать, хто увійде у трійку фіналістів, та стане ще ближче до омріяного звання справжньої пані та кращої учениці Школи.

Якщо у Древньогрецькій міфології Грація – Богиня краси та витонченості, то на шоу "Від пацанки до панянки - 2" її майбутній прообраз – учениці Школи Справжньої Пані.
    
Опановувати мистецтво володіння холодною зброєю, собою та свої тілом дівчата спробують на уроці фехтування. Учениці навчаться бойовій стійці, наносити удари та зберігати кмітливість, а також з’ясують стосунки у незвичний аристократичний спосіб.

Дівчата щиро розділять з пані Наталею Адаменко свої роздуми на тему чоловіків, вірності та стосунків. Не оминуть у відвертій розмові і тему сексу та першого кохання.

Цієї середи глядачі дізнаються:

хто покине Школу за крок до фіналу?

У який спосіб дівчата покажуть власну історію кохання, вірності та зради?

Чи вірять дівчата у справжнє кохання та скільки чоловіків було у кожної з них?

Яка зустріч викличе шок у Алли Луценко? Та чому дівчина буде ледь стримувати свою агресію?

Не пропустіть одразу два випуски шоу "Від пацанки до панянки"! Адже завтра, о 21:15 ми дізнаємося імена трьох фіналісток шоу!