"Інспектор Фреймут" з'ясувала, які наслідки для здоров'я має фастфуд

"Інспектор Фреймут" з'ясувала, які наслідки для здоров'я має фастфуд

Сьогодні, 6 травня, на каналі "1+1" вийшов шостий епізод нового сезону програми "Інспектор Фреймут", присвячений українським ресторанам .

Поділитися:

Сьогодні, 6 травня, на каналі "1+1" вийшов шостий епізод нового сезону програми "Інспектор Фреймут", присвячений українським ресторанам.

Проект повернувся до цієї теми, щоб показати заклади з особливою історією. У програмі глядачі побачили ресторани, які відкрилися у 2014 році, або втратили популярність у цей непростий для країни період.

Найяскравішим моментом нового епізоду стала "інспекція" мережі фаст-фуд "KFC" та експеримент, який команда проекту провела із журналістом Дмитром Агарковим. Місцевий менеджер не пустила Ольгу Фреймут на кухню, хоча висновки лікарів та результати аналізів виявилися не менш красномовними.

Хлопець протягом двох тижнів снідав, обідав та вечеряв у цій мережі. На першому тижні його чекали важкість у шлунку, печія, підвищення температури та нудота, а на другому вже почалася аритмія.

"За два тижні Діма погладшав на 4 кг, у нього сталася аритмія та вдвічі збільшився рівень холестерину. Незалежна клініка не знайшла якихось смертельних змін в організмі, але лікарі насторожені. Харчуватися у фаст-фуді постійно – небезпечно", - зазначила Ольга Фреймут.

"Я ніколи не міг подумати, що фаст-фуд в моєму віці так сильно може вплинути на самопочуття. Я і раніше іноді заходив перекусити в такі кафе, а також бачив американський фільм, в якому проводили подібний експеримент, тому мені стало цікаво, чи правда це", - розповідає Дмитро Агарков.

"Найскладнішим було втриматися від свіжих овочів і фруктів. На третій день мене мучила страшна тяжкість в шлунку і печія, як після новорічного застілля. Підвищалась температура, я відчував постійну слабкість. Я повинен був щодня з'їдати мінімум 2 сендвіча, картоплю фрі, 2 рази замовляти курку, мене рятували тільки салати, які є в меню "KFC".

На питання, наскільки швидко відновилося самопочуття, Дмитро відповів:

"Після закінчення експерименту я ще місяць десятою дорогою обходив усі фаст-фуди. Першим ділом пішов у магазин і купив кілограм яблук, який моментально з'їв. Зараз харчуюся тільки правильно - їм супи, вівсянку, молочні продукти. І якщо чесно, нікому не порекомендую ходити в фаст-фуди"

Не менш шокуючою стала перевірка кухні "Кофе Хаузу", яка знаходиться у спальному районі міста Києва. Подробиці дивіться у новому випуску "Інспектор Фреймут".