Олена Кравець зізналася, скільки часу на тиждень витрачає на догляд за собою

Олена Кравець зізналася, скільки часу на тиждень витрачає на догляд за собою

Акторка розповіла про своє життя поза "Кварталом 95"

Поділитися:

Акторка Олена Кравець із тих жінок, які можуть похизуватися невичерпною енергією. Вона активно знімається у програмах "Кварталу 95", завжди знаходить час на сім'ю, а віднедавна й на організацію сезонних фестивалів. Про позаквартальне життя Олена розповіла в інтерв'ю  "Теленеделе".

- Олено, ви стільки років працювали у великій команді і раптом почали робити "сольну кар‘єру" - організовувати фестивалі. Не складно працювати над цим самотужки?

- Мені цікаво спробувати щось нове. До того ж, фестивалі готую не сама. Правда, тут колектив не такий великий, як у "Кварталі" і чоловіків менше.

Але я ж не все життя на сцені. У мене є адміністративний досвід – у тому ж "Кварталі". У далекому минулому я була бухгалтером у банку й менеджером у ресторані швидкого харчування. Тож я не далека ні від управлінської, ні від організаційної роботи, ні від пошуку фінансування. Просто довелося згадати все й на деякий час стати восьмируким Шивою, щоб встигати. Не лукавитиму – це складно. Але коли гориш бажанням – земля крутиться швидше.

- Колеги з "Кварталу" допомагали порадами?

- Спочатку вони поставилися до мого проекту з часткою іронії і нерозуміння. Мовляв, що за примха й навіщо мені це, якщо часу і так немає? А зараз навіть приходять на мої заходи.

- За яким спільним заняттям вас можна застати з донькою?

- Найчастіше ми з Машею дивимося кіно і готуємо якусь випічку.

- Для вас стояти за плитою – покарання чи задоволення?

- Радше, задоволення, але це робити вдається не часто.

- Ваш чоловік – виконавчий директор "Кварталу 95". А вдома хто директор?

- У нас ця вакансія відкрита (сміється). У якихось побутових моментах іноді я тямлю більше, у чомусь покладаюся на Сергія.

- За останній час Сергій схуд. Це його рішення чи ви його до цього підштовхнули?

- Він сам захотів. Сів на дієту. Почав регулярно відвідувати спортзал. Я не стою на заваді, а допомагаю, як можу.

- Самому дотримуватися дієти складно. Компанією відмовлятися від смаколиків простіше...

- Сергій звертався до того дієтолога що і я колись, тож цей раціон мені добре знайомий. А взагалі ми вже давно намагаємося правильно харчуватися. Наприклад, не вживаємо свинини і м‘ясних бульйонів. У нас суворі обмеження щодо будь-якого жиру – живемо практично без олії, якщо не враховувати приготування омлету на сніданок. Смаженого відповідно не їмо – ну хіба стейки. Та й ті – лише з ресторану, бо я в цьому не дуже сильна.

- Скільки часу на тиждень ви витрачаєте на догляд за собою?

- Я не рахувала. Немало. Хоча б двічі в тиждень – масаж. Хоча б раз – косметолог, манікюр-педикюр плюс догляд за шкірою. Намагаюся усі ці процедури спланувати на вечір. Виходжу із салону, звісно, не така красива, як зайшла (сміється). Зате після масочки чи масажу почуваюся значно краще.

- Де любите відпочивати?

Із відпочинком у нас проблеми: то Сергій не може, то я. Переважно поєднуємо приємне з корисним. Коли "Квартал" виступає де-небудь за кордоном, беремо Машу й не втрачаємо жодної вільної хвилини, аби скупатися, позасмагати чи подивитися визначні місця.