Щасливчики 2016: Яким знакам зодіаку пощастить в наступному році

Щасливчики 2016: Яким знакам зодіаку пощастить в наступному році

Кого Птах Удачі осяє своїми крилами, до кого в 2016 році вітряна Фортуна проявить прихильність, розповів астролог Олексій Котенко, експерт "Одруження наосліп" (1 +1), викладач і керівник Школи астрології Шестопалова.

Поділитися:

Кого Птах Удачі осяє своїми крилами, до кого в 2016 році вітряна Фортуна проявить прихильність, розповів астролог Олексій Котенко, експерт "Одруження наосліп" (1 +1), викладач і керівник Школи астрології Шестопалова.

Бізнес / кар'єра:

У професійній сфері удача посміхається Левам: протягом усього року вони будуть сіяти, стрімко піднімаючись службовими сходами і зміцнюючи свій добробут. У важких ситуаціях їм допоможе тонка інтуїція і висока відповідальність, тому Леви зможуть досягти практично всіх поставлених цілей. Ненабагато відстають від них Близнюки, якими зміна зовнішніх обставин тільки піде на користь в просуванні кар'єри і підвищенні професійної майстерності. Належить повоювати за своє місце під Сонцем: Тельцям, Ракам і Скорпіонам буде важко впоратися з інтригами в колективі, Водоліям – з численними зобов'язаннями і перевірками, Овнам і Терезам – з несприятливими обставинами.

Любов / сім'я:

Найщасливішими в цьому році будуть Раки та Скорпіони. Їх сімейне життя наповниться гармонією і подарує безліч незабутніх миттєвостей кохання. Представники цих знаків будуть надзвичайно привабливими для протилежної статі, і багато з тих, хто поки ще вільний, знайдуть свого ідеального партнера. У Водоліїв і Козерогів також вельми непоганий період – для знайомств (у перших) і зміцнення домашнього вогнища (у других). Інших чекає чимало сумнівів, переживань, бурхливих емоцій, а можливо і розчарувань у відносинах з близькими людьми, а нові знайомства хоч і будуть вельми приємними, цього року не зможуть стати фундаментом тривалих відносин.

Фінанси / придбання:

Рік буде дуже непоганим у фінансовому питанні для багатьох знаків Зодіаку. Виділити можна Риб, Козерогів і Стрільців. Першим вдасться робити гроші практично з повітря. Другі зможуть насолоджуватися результатами раніше виконаної роботи, яка дасть несподівано високий прибуток. А треті щасливчики будуть засипані подарунками, несподівано отримають спадщину або виграють велику суму. І тільки Водолії виявляться чужими на цьому "святі життя", їм доведеться дуже туго на тлі всіх інших. В цілому ж, 2016 рік не принесе ніяких катастроф, якщо проявити раціональність у вирішенні фінансових питань і не довіряти свій гаманець авантюристам і шахраям.

Творчість / подорожі:

Мало хто в цьому році зможуть провести відпустку феєрично. Зірки говорять про те, що в пересуваннях будуть обмежені більшість знаків, подорожі доведеться відкласти до кращих часів. Пощастить з поїздками тільки Водоліям і Тельцям. На яскраві враження від відвідування цікавих місць можуть розраховувати також Леви і Діви.

А от реалізувати себе у творчості, тим чи іншим способом, зможуть практично всі, хто до цього прагне, при цьому Риб і Стрільців чекає грандіозний успіх. Винятком ж стануть Тельці і Близнюки, яких хвиля натхнення обійде стороною.

Здоров'я:

Вважається, що високосний рік – одне з найбільш непростих в плані здоров'я. Але і в цій темі не обійшлося без щасливчиків. Найбільш стійкими до всіляких хворобам виявляться Ваги і Риби: традиційні нездужання в зимові місяці можливі, але в іншому їх здоров'ю можна тільки позаздрити. Львам, Близнюкам та Скорпіонам зірки прогнозують відносно непогане самопочуття, якщо вони не будуть забувати про якісний відпочинок після інтенсивних навантажень на роботі.

Нагадаємо, також можеш прочитати гороскоп здоров'я та бізнес-гороскоп на 2016 рік від Олексія Котенко. Окрім того, астролог розповів, якими будуть діти, народжені в 2016 році.

95 Квартал: випадок у міліції на Новий рік: