Перевтілення учасників "Голосу країни": Сергій Лазарєв не впізнав своєї підопічної

Перевтілення учасників "Голосу країни": Сергій Лазарєв не впізнав своєї підопічної

До першого в житті виступу в "живому ефірі" виконавці готуються дуже серйозно й у кілька етапів.

Поділитися:

Цієї неділі, 18 травня, о 21.00 учасники "Голосу країни. Перезавантаження" співатимуть для глядачів "1+1" у "живому ефірі". До першого в їхньому житті виступу в режимі реального часу виконавці готуються дуже серйозно.

Окрім безпосередньо тренера, із кожним учасником працюють викладачі з вокалу, продюсери, музиканти й найкращі стилісти.

Аби учасники сповна відчули себе артистами й налаштувалися на прямий ефір, їм допомогли дібрати сценічні образи. Продюсери зізнаються, що найцікавішим для них виявилося перевтілення Юлії Сіренко.

Тільки-но уявіть! Коли вони показали її фото тренерові Сергію Лазарєву, співак не впізнав підопічної. Не тямлячи, що на світлині Юля, запитав: "Хто ця дівчина й навіщо ви мені надіслали її фото?" Коли ж Сергій упізнав Сіренко, то не приховував захвату.

Стилісти проекту зізнаються, що оновлення образів учасників потребувало немало часу й зусиль.

Чи не найскладніше було працювати над зміною іміджу Марлена. Аби досягнути потрібного ефекту, його перефарбовували багато разів. Фахівці з краси запевняють: результат того вартував!

До речі, сам Карімов був шокованим, коли дізнався, що з нього хочуть зробити блондина. Однак усе ж вирішив довіритися професіоналам. Знайомі хлопця схвалили зміну його образу. Та й сам виконавець, на щастя, лишився задоволеним власним відображенням у дзеркалі.

Змінам у власній зовнішності радіє й підопічна Тамари Гвердцителі Ольга Жмуріна. Дівчина тішиться, її коханому новий стиль теж припав до душі.

"Чоловікові дуже сподобалося! Він сказав, що це щось із часів Woodstock'а, тільки осучаснене. Порівняв мене із Janis Joplin і Jefferson Аirplane. Словом, і він, і батьки в захваті. Я ніколи не розглядала себе в образі такої собі хіпі, але тепер серйозно задумалася над тим, щоб запозичити цей стиль і для життя поза проектом. До речі, усі сказали, що мені дуже личить довге волосся", - похизувалася Жмуріна.

До іншої зачіски довелося звикати не тільки Ользі, а й підопічному Святослава Вакарчука Ігорю Хрохоцькому.

"Мені відрізали трохи волосся, зате тепер мені відкрилися очі на світ (сміється). Тепер я буду більше контактувати з глядачами в залі й біля екранів. Обов'язково подивлюся повтор, бо мені дуже цікаво, як це все виглядатиме на сцені", - розповів Ігор.

Як стилісти проекту працювали над образами учасників, дивіться у нашій фотогалереї.

Не пропустіть перший "живий ефір" "Голосу країни. Перезавантаження" в неділю, 18 травня, о 21.00 на "1+1".