Сліпі прослуховування у шоу "Голос. Діти" перетнули екватор

Сліпі прослуховування у шоу "Голос. Діти" перетнули екватор

Олег Скрипка і Тіна Кароль взяли до своїх команд по 6 учасників, а LOBODA 10.

Поділитися:

Олег Скрипка і Тіна Кароль взяли до своїх команд по 6 учасників, а LOBODA 10.

Вже три тижні поспіль глядачі спостерігають за відбором талантів на вокальному шоу "Голос. Діти". Зіркові тренери плачуть, співають разом з учасниками, носять малечу на руках і захоплюються неймовірної сили голосами.

Всього для етапу "сліпі прослуховування" відведено 6 ефірів. Минули вже три, тобто перший етап шоу "Голос. Діти" перетнув екватор. За цей час найбільше дітей до своєї команди запросила LOBODA – 10. А Тіна Кароль та Олег Скрипка відібрали рівну кількість учасників – по 6.

Всього ж у командах зіркових тренерів має бути по 15 учасників. Тобто Світлані потрібно взяти ще п'ять голосів, а іншим двом тренерам – по дев'ять.

Дізнайтеся склади команд:

КОМАНДА ОЛЕГА СКРИПКИ

КОМАНДА ТІНИ КАРОЛЬ

КОМАНДА LOBODA

Емоції на "Голос. Діти" зашкалюють! Олег Скрипка, LOBODA та Тіна Кароль щоразу опиняються перед складним вибором – натиснути кнопку чи ні. У "сліпих прослуховуваннях" беруть участь 100 виконавців. Таким чином до наступного етапу пройдуть менше половини учасників.

До речі, на сцені "Голосу" навіть для малих виконавців немає виключень – вони співають виключно наживо, під акомпанемент оркестру.

Нагадаємо, співаки, до яких не повернулися тренери, мають унікальну можливість заспівати у фіналі "Голос. Діти" та отримати спеціальний приз від каналу 1+1. Заходьте у розділ "Вибір глядачів" та натискайте "плей" під відео улюбленого учасника, а після цього натискайте на зірочки внизу програвача! Переможцем стане той, за кого проголосують більшість глядачів!