Світське життя: Алла Мазур розповіла про зворушливий подарунок від сина

Світське життя: Алла Мазур розповіла про зворушливий подарунок від сина

Алла Мазур не любить розповідати про особисте життя, але ведуча Світського життя  Катерина Осадча змогла взяти інтерв'ю у зірки 1+1. 

Поділитися:

Алла Мазур не любить розповідати про особисте життя, але ведуча Світського життя Катерина Осадча змогла взяти інтерв'ю у зірки 1+1. 

На минулому тижні Алла Мазур встановила рекорд професійних нагород. На Телетріумфі 2015 її вшосте назвали Найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програм.

Після нагородження з Аллою поспілкувалася Катерина Осадча. Читай інтерв'ю.

Алло, вітаю вас з шостим "Телетріумфом"! Я так розумію, що для вас це вже не дивина.

– Виявляється, це ніколи не набридає і до цього неможливо звикнути. Бо ми постійно боремося, тому що чим вище, як відомо, тим сильніше вітер.

Цей "Телетріумф" - як подарунок до вашого ювілею. Ви не робили гучних святкувань, але від колег та рідних отримували привітання.

– Син мені намалював велику картину, де багато сонця, моря, неба, ми з ним. Дуже мене потішив. А найбільший сюрприз зробили колеги з "ТСН-тижня", виготовили вітальний сюжет, наговорили багато гарних слів. Коли я його показала рідним, мама послухала і каже: "Боже! І вони про тебе сказали на всю Україну так?"

Як святкували ваш ювілей за лаштунками "ТСН-тиждень"?

– Я постаралася не заважати новинному процесу, оскільки ніхто новин не відміняв. Ми маємо переговорну кімнату, яка називається символічно "секс-місія", ми мали можливість всі смаколики знести туди і там просиділи до пізнього вечора. Всі заходили вітали. Закінчилося все співами.

Ви співаєте?

– І я теж. Поспівали з колегами "Червону руту".

Дивися повний випуск програми "Світське життя Телетріумф 2015" сезон 2015 серія 2015:

Новини по темі