"Світське життя": Сотник Парасюк розповів, що має спільного з Януковичем

"Світське життя": Сотник Парасюк розповів, що має спільного з Януковичем

Новоспечений нардеп дав інтерв'ю Каті Осадчій

Поділитися:

Новоспечений нардеп – сотник Володимир Парасюк із моменту свого виступу на Майдані здобув прихильність тисяч українок. Дівчата не шкодують компліментів і називають активіста революції заздрісним нареченим. Про ставлення до особливої уваги прекрасної статі, стрімке кар'єрне зростання і те, що має спільного з Януковичем, Парасюк розповів "Світському життю".

- Володимире, я не відкрию для вас Америку, якщо скажу, що ви стали секс-символом серед українських дівчат. Всі знають, що у вас немає дружини, хоч фан-клуб Володимира Парасюка створюй.

-Надмірну увагу від жінок я, напевно, не зауважую. Можливо, вона є, але я цього не зауважую. А стосовно якихось статусів - приємно, дякую, що мене так оцінюють.

-Ви народилися у селищі Майдан.

-Ще й в один день з Віктором Януковичем. Ось я маю тут паспорт, бачите - село Майдан, 9 липня.

-Тобто, ви не мали шансу не вийти на Майдан, і не зробити так, аби колишня влада поїхала з кінцями.

-Я вам відкрию секрет: я дуже легкий на підйом, в 2004 році був на Майдані, і в 2014. Завжди, коли недобре в країні, мене рве.

- Чи стали ви популярним у Львові? Всі фотографуються з вами? Не можна пройтися  площею Ринок у вихідний день?

-Я завжди, коли дивився телебачення, бачив, як відомі люди пересуваютсья по людних місцях в капюшонах. Вони тим самим до себе привертають увагу. Коли я йду Львовом,  дуже часто чую: "Оце пішов Парасюк!" - "Та ні, це не він він, так не ходить!" Мені так комфортно. Але, звичайно, якщо вже зловлять, то вже все, година втрачена. Людям не цікаво, куди ти йдеш, для чого - стій і фотографуйся.

- Як облаштувалися в Києві? Вже є квартира?

- Не облаштувався ще, думаю як раз, де жити.

- Народні депутати можуть жити у готелі.

- Зі мною будуть мої друзі, помічники, потрібна велика квартира. Я не збираюся переїжджати до Києва на постійне місце мешкання. В мене є рідний Львів, тут це будуть  суто робочі питання. Готелі - це якось дуже офіційно, буду вирішувати питання з квартирою.

- Винаймати житло?

- Так.

- Як родина поставилася до вашої стрімкої кар'єри? Від Майдану до сесійної зали ВР?

- Катю, це не є кар'єра, це відповідальність. Вони були трохи шоковані, але нормально спрйняли і допомогли мені перемогти на виборах.

- Вишиванка - це сімейна реліквія?

- Так.

-Мама попрасувала вишиванку,  сказала: "Сину, це тобі"? Як у школу відправляла на перше вересня?

-Я зі Львова летів літаком і в мене було мало часу, щоб підготуватись і мама мені все наготувала. Я тільки взяв, у Києві перевдягнувся і прийшов сюди. Щоправда, на метро їхав, бо пробки шалені. 

Більше новин читайте на офіційному сайті проекту http://svitske.1plus1.ua/