Телепроект "Світське життя" вручив премії "Золотий капелюх" за найризикованіші вчинки року

Телепроект "Світське життя" вручив премії "Золотий капелюх" за найризикованіші вчинки року

Редакція телепроекту "Світське життя з Катериною Осадчою" та продюсерський центр Final Cut Media за підтримки бренду "Шустов"  зібрали світських героїв на новорічний бурлеск-карнавал, де влаштували першу церемонію вруч

Поділитися:

Редакція телепроекту "Світське життя з Катериною Осадчою" та продюсерський центр Final Cut Media за підтримки бренду "Шустов"  зібрали світських героїв на новорічний бурлеск-карнавал, де влаштували першу церемонію вручення премії "Золотий капелюх".

В бальній залі готелю InterContinental Kiev у карнавальних костюмах з"явилися Ані Лорак з чоловіком Муратом, Міка Ньютон з продюсером Тимофієм Нагорним,  Олександр Пономарьов, Анастасія Приходько, топ-модель Сніжана Онопка, донька Олега Блохіна Ірина з чоловіком Ларсоном, Лілія Подкопаєва та інші знаменитості.

Ведучими церемонії "Золотий капелюх" стали Катерина Осадча та Андрій Доманський. "По шапці" отримували зірки та політики за найскандальніші та найризикованіші вчинки року.

Першими лауреатами премії стали Потап і Настя, які заслужили "Золотого капелюха" за свою пародію на Аллу Пугачову та Софію Ротару під час Crimea Music Fest.

Одразу два політика були нагороджені за епатажні вчинки – міністр культури Михайло Кулиняк за свій славнозвісний виступ зі скрипкою між ногами, та Олег Ляшко за численні театральні перформанси у Верховній Раді (народний депутат то землю їв на трибуні, то корову приводив на засідання Ради).

Найефектнішим моментом церемонії стало нагородження Анастасії Волочкової в номінації "Зняти все!" за скандальні оголені фотографії на Мальдівах, які артистка виклала у власному блозі. Ведучі церемонії запропонували балерині продовжити політичну кар"єру в українському русі "Фемен", адже після любительської фотосесії в стилі "ню" їй довелося вийти в партії "Єдина Росія".

Філіпа Кіркорова відзначили капелюхом за публічні пошуки яйцеклітини. Нагороду за співака отримавала його підопічна Камалія, яка пропонувала себе на роль біологічної матері для дитини Кіркорова.

Ідеологи премії передбачили і міжнародну нагороду "Золотий капелюх" - для Періс Гілтон, яка цього року встигла відзначитися "дикими танцями на столах" у київських нічних клубах. Нагороду для головної  тусовщиці планети вручили дизайнеру Андре Тану, у показі якого Періс Гілтон виходила на подіум.

Закрила парад лауреатів премії "Золотий капелюх" Світлана Лобода – за "шокуючий вагітний look". Організатори нагадали, як співачка публічно оголила живіт, вийшовши у світ на 8-му місяці вагітності у повністю прозорій сукні без спідньої білизни.

Між нагородженнями номінантів премії за найскандальніші витівки року гостей новорічного карнавалу розважали групи "Біт Ховен", "Фрідом Джаз", російська майстриня перформансів Саша Фролова з групою "Аквааеробіка" та італійська бурлеск-діва Єва Ла Плюм.

Телевізійна версія новорічного карнавалу та церемонії "Золотий капелюх" вийде в ефір у святковому спецвипуску "Світського життя" на каналі 1+1 1 січня 2012 року о 22:40.