Василь Міщенко: "Перед прямим ефіром у моєму селі розкупили всі картки поповнення рахунку"

Василь Міщенко: "Перед прямим ефіром у моєму селі розкупили всі картки поповнення рахунку"

Учасник "голосу країни. Перезавантаження" розповів, як на яйого успіх у чвертьфіналі зреагували вдома

Поділитися:

Перший "живий ефір" "Голосу країни. Перезавантаження" став чи не найяскравішою подією в житті Василя Міщенка. Хлопець став лідером глядацького голосування у своїй команді й здобув місце в півфіналі. Під час відео зустрічі на сайті "1+1" учасник зізнався, що й досі не йме віри, що йому вдалося заручитися такою підтримкою. Вася припускає, що за нього могло голосувати все село чи навіть область.

"У Балинцях дуже сильно зреагували . Із нашої місцевості ще ніхто не потрапляв на такий проект. Усі мною дуже пишаються! Уявляєте, перед прямими ефірами в магазині розкупили усі картки поповнення рахунку! Мої найближчі люди кажуть, що майже не бачили мого виступу, бо в цей час із трьох телефонів надсилали за мене повідомлення", - розповів Василь і згадав, що першим із успіхом на чвертьфіналі його привітала мама.

"Під час ефіру біля мене не було телефону, тому вже після закінчення я побачив дуже багато пропущених. Насамперед передзвонив мамі. Вона ридала так, наче якась біда сталася (сміється)", - зізнався Міщенко й додав, що мама переказала вітання від усіх знайомих.

Нагадаємо, що Василь Міщенко здобув авторитет у односельців тим,що співав на весіллях. Хлопець щиро вдячний друзям, рідним і сусідам за підтримку й запевняє, що після участі в шоу не підніматиме гонорари за виступи.

"У своїй місцевості я цього точно робити не буду. Для своїх усе лишиться, як було. А як буде поза межами мого села, ще не знаю", - сказав Вася.

Повністю відеоконференцію з Міщенком дивіться тут:

Наступний виступ Василя відбудеться уже 1 червня у "Голосі країни. Перезавантаження" о 21.00 на "1+1".