11 чумачеччих років: чим запам’ятався гурт «Потап і Настя» і чому розпався? Каменських про сольну кар‘єру

Настя уже в якості сольної співачки завітала у студію «Світського життя»

Поділитися:

Настю, вітаю з рестартом! З початком сольної кар’єри! Та судячи з кліпу, складається враження, що ти мрієш не про сольну кар’єру, а про чарівних двійнят, про домогосподарство.

-Звісно, я не просто цей меседж вклала у кліп. Всі реагують, особливо мами. Я спеціально так зробила і ти частково права. Я б дуже хотіла мати таких чудових дітей, вони ще так схожі на мене, ти бачила, як підібрали? Рада, що вийшла ця ідея, бо мені часто пишуть мамочки: «Усім дивитися цей кліп. Це про нас!» Тобто, вона кашу варить дитині і одночасно надягає черевик, бо дуже хоче піти потанцювати. Не знаю, пророчий цей кліп, або ні. 

Ти одразу хочеш двійнят?

-Ні, це дуже важко.

Як воно - бути новачком? Починати все спочатку?

-Ти права, чесно зізнаюсь - так, зараз я новий артист, але з тим величезним досвідом, який я маю, який я наїздила за 11 з половиною років з гуртом «Потап і Настя» - мені легше.

Проект новий, а звички старі - зніматися для еротичного глянцю. Ти знялася днями у фотосесії для журналу ХХL, знову оголені фото, знову та сама рідна Настя.

-Ти бачиш - одне фото відверте, з листком. На інших світлинах я одягнена. Ці фото не вульгарні, вони трохи еротичні, сексуальні, але жіночність ніхто не відміняв, це частина мене. Як я можу взяти та відрубати частину себе? Я молода. В мене є можливість поки що показати свої форми та тіло. Чом би й ні?

До ери «Потапа і Насті» ти мала сольний проект і кліп. Думала тоді, що кліп на наступну сольну пісню знімеш у 30? У першому сольному кліпі тобі 18.

-Я ніколи не робила істерик Потапу, що хочу піти, або що хочу бути сольною співачкою. Я прийняла рішення: дует заробляє гроші, він популярний. Від кормушки же ніхто не відмовлявся. Було б дуже по-дурному сказати: «Ідіть у баню, а я така крута і мені потрібен сольний кліп». Тим не менше, я думаю, що це класно, що рідко коли дуети так мирно розходяться. Коли ми по чесному кажемо: «Ми вас дуже любимо, але ми ставимо його на паузу. Ми не закриваємо його, не посилаємо один одного, просто дайте трохи відпочити. Можливо, повернемося в якомусь дивному амплуа».

В твоєму першому кліпі є побутова історія - все відбувається в офісі. В новому все відбувається на кухні. 

-Це були два різних режисера. я мало розуміла, що зі мною коїться, просто знала, що дуже хочу вийти на велику сцену. Мені було все одно, який був сюжет.

У дуеті Потап був продюсером. Тепер як розприділилися ваші ролі?

-Потап же не забрав мій паспорт.

Всі думали саме так!

-Ми просто підтримували ці чутки, грали в цю гру. Я закінчила співпрацю з Mozgi Intertaintment і я самостійна артистка. Хотілося спробувати, як це.

Ти хочеш сказати, що ти сама собі продюсер?

-Минули ті часи, коли повинен поруч стояти Карабас Барабас. Я доросла дівчинка,  Потап мені допомагає,  підказує, підтримує, написав пісню. 

Взагалі у тебе немало змін останнім часом. Ти ще й суддя у вокальному шоу, це теж нова для тебе роль.

-У мене виходить, як усе життя там сиділа. Мені дуже подобається.

Поруч сидить Олег Винник. Ти вже у його фан-клубі?

-Звісно! Я його обожнюю. За час, коли до нас приходили люди на прослуховування, я вивчила цілий альбом Олега Винника, «Вовчиця». Вночі мене розбуди - я тобі її заспіваю. Він дуже класний і ми в дуже гарних стосунках. Навіть раз цілувалися, в мене не було шансів уникнути того поцілунку. Думаю, що зараз мене всі фанатки Винника ненавидять. Він як церква, знаєш, всі жінки на нього дивляться так. І на мене так зиркають - сидить поруч і має можливість його торкнутись.

Бажаємо щасливої сольної кар’єри!

-Дякую!