«Я не Олег Винник, але бачив, як глядачки заводяться!»: Олександр Педан показав оголені сідниці зі сцени

"Дівчата пищали і були дуже задоволені!"

Поділитися:

Олександре, у виставі «Ladies' Night», можна сказати, в тебе головна роль! Ти на сцені виконуєш і стриптиз, і оголюєш сідниці, і навіть цілуєшся. І все це на очах у дружини…

- Я її попереджав, але лише про поцілунок. Я довго наважувався, і врешті-решт сказав: «Інно, в нас там така сцена, що я  маю поцілувати іншу жінку», а вона запитала одразу: «Це за сценарієм?», а я: «Так, я ж не сам це придумав!».

Чи готувався якось фізично для виконання всіх цих трюків?

- Трошки сів на дієту напередодні вистави. Ми літали до Єгипту, і я там не їв все, що було включено у вартість путівки, а щоранку бігав, і ще займався дайвінгом. Хотілося не впасти обличчям у багнюку! Глядачки йшли подивитися на виставу, на акторів, ну і на… стриптиз. Вони хотіли побачити щось еротичне!

Голого Педана, наприклад…

- Ну місцями він такий і був… Дівчата пищали і були дуже задоволені! Я не Олег Винник, але бачив, що глядачки заводилися!

Судячи з того, як ти танцюєш, вже час йти на «Танці з зірками».

- Я не проти, кличте! Я згадав колишні часи, я ж танцював народні танці одинадцять років,  і зрозумів, що тіло пам’ятає ще щось! 

Тобі доводилося бувати у стриптиз-клубі?

- Колись давно, по роботі…

По якій-такій роботі?

- За часів «Comedy Club Ukraine» ми виступали у різних місцях, і з нами працювали артисти різних жанрів. Часто-густо стриптизерки теж були в програмі...

Задля власного задоволення ти в стрип-клуб не ходив?

- Були такі моменти, коли ми працювали разом із стриптизерками, і чекали свого виходу, то тоді ми з ними грали в «крокодила». Я люблю красиве жіноче тіло, але я з тих людей, які не розуміють, як можна платити за секс чи за стриптиз. Справжній чоловік повинен бути мисливцем, він повинен завойовувати жінок!