Донька Михайла Добкіна вийшла на подіум в Українського тижня моди в ролі "нареченої"

Алла Добкіна презентувала весільне вбрання

Поділитися:

З яких пір Алла Добкіна манекенниця? Чи родина не була проти такого прояву, зважаючи на обставини навколо вашої родини? Можна припустити, що не всі члени родини були у захваті.

–Насправді, я вважаю, що творчість повинна залишатися поза політикою. Моя родина мене завжди підтримує, я нічого поганого в цьому не бачу.

Можна сказати, що вас розкішні сукні переслідують. Тому що спочатку одне весілля, потім – друге. Потім вихід на подіум. Власне, весілля було два: спочатку у Харкові, потім у Туреччині. У Харкові під вінець ви йшли у кросівках і у штанях. Усі ули здивовані таким вибором весільного вбрання.

-Насправді, там умови не дозволяли інший формат. У принципі, я з дитинства мріяла так вийти заміж. Мені було дуже зручно, тому раджу усім нареченим одягати кросівки. І на другому весіллі я вже за півгодини зняла туфлі на підборах й ходила боса, бо підбори – не дуже моя тема.

Казали про різні суми грошей, в яке вилилося весілля у Туреччині, з перельотом усіх гостей, розкішний готель. Підраховували, скільки це коштувало?

–Я займалася тільки організацією я не знаю, скільки це коштувало.

Взагалі?

–Так.

Тобто, якусь частину на себе взяв тато, якусь наречений?

–Тільки наречений.

Хто наречений?

–Мій коханий чоловік.

Ми трішки заплуталися у твоїх весіллях. Ніби ж було весілля не так давно. Тобто, ви встигли розлучитися і знову вийти заміж. А скільки ж тривав минулий шлюб?

–Я не хочу це обговорювати, це минуле. З моїм теперішнім чоловіком ми два роки були разом, а взагалі ми знайомі з п’яти років. Тому можна сказати, що в нас дуже давнє кохання.