Танці з зірками, 8 тиждень: роздивляємося образи суддів та учасників (бекстейдж)

Танці з зірками
Бекстейдж "Танців з зірками": 8 тиждень

Розглядаємо вишукані образи ведучих, суддів та учасників шоу напередодні нового недільного ефіру.

Поділитися:

Вже в цю неділю, 31 жовтня, глядачів шоу "Танці з зірками" чекає вечір творчості улюбленого гурту мільйонів — "Океана Ельзи". Зіркові учасники станцюють під найпопулярніші хіти гурту, з якими пов'язані особливі миті їхнього життя. Це буде цікаво: не пропусти о 21:00 в неділю на телеканалі 1+1 головне танцювальне шоу країни!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечір творчості «Океану Ельзи» на «Танцях з зірками»: під яку пісню хочете побачити виступ улюбленої пари (голосування)

В очікуванні недільного ефіру розглянемо неймовірні образи учасників, суддів, ведучих та музикантів восьмого тижня та згадаємо найцікавіші фрагменти минулого епізоду.

На минулому тижні на ефір шоу "Танці з зірками" завітала дружина Макса Чмерковського, Піта Маргатройд. Як дворазова переможниця американської версії шоу "Танців з зірками", Піта з професійною цікавістю спостерігала за виступами на паркеті і була у захваті від української версії шоу:

Після того, як мій чоловік став суддею на українських «Танцях з зірками», я дивлюсь це шоу щотижня. В порівнянні з американською версією, український проєкт набагато технічніший, що мені дуже імпонує. Зірки більш занурені в танці, в шоу, витрачають набагато більше годин на тренування, ніж їхні американські колеги.

Окремої уваги заслуговують вишукані, як завжди, образи суддів шоу.

Минулого вечора у суддів  було непросте завдання: у танці за життя змагалися Артур Логай, зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" та легенда української сцени нульових, співачка Євгенія Власова:

За одностайним рішенням журі шоу покинула Євгенія Власова. Співачка в прощальній промові зізналася, що навіть певною мірою очікувала таке рішення на восьмому тижні, бо 8 – це улюблена цифра співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова прокоментувала свій виліт з «Танців з зірками» у 8-му ефірі: «Я знала, що вилечу, я чекала, 8 – моє улюблене число»

Тріо Логай-Кареліна-Цибульська подарували не просто спекотний танець глядачам, а й полоскотали нерви прихильникам, які, звісно, наступного ефіру повинні підтримувати улюбленця своїм голосуванням ще активніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "50 відтінків сірого" на паркеті "Танців з зірками": пристрасний танець Артура Логая, зірки серіалу "Моя улюблена Страшко", з двома партнерками

Набагато приємнішим цей вечір був для улюбленця публіки, Дмитра Дікусара: у свій День народження він виступав не тільки зі своєю зірковою партнеркою-спортсменкою Ольгою Харлан, а й з гімнасткою Ганною Різатдіновою. Танець з олімпійськими чемпіонками за мотивами бондіани був вражаючим. 

На виступ Олександри Зарицької прихильники чекали з посиленим хвилюванням через непорозуміння з Олександром Прохоровим — саме він доповнив пару Олександри та Юрій Мєшкова. Проте Юрій ексклюзивно для сайту 1+1 розповів, що з Олександром співачка проговорила всі нюанси, що бентежили, і в результаті тренування до ефіру проходили злагоджено. До речі, Юрій Мєшков прокоментував і той палкий поцілунок із Олександрою під час румби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Заріцька поділилася секретами: чи є у неї роман з партнером по «Танцях з зірками» Юрієм Мєшковим та чи насправді Олександр Прохоров відмовився з нею танцювати?

Костянтин Войтенко не перестав вражати: коли треба було танцювати вдвох, він танцював один, а коли втрьох, до нього та партнерки доєдналися ще дві людини! Кумедний номер про школу етикету для благородних пані він зробив разом з Максом Єжовим та телеведучою Ольгою Фреймут, яка, до речі, теж колись брала участь в "Танцях з зірками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від пацанки до Войтенка: Ольга Фреймут повернулася на паркет "Танців з зірками" під час елегантно-комічного номеру Костянтина Войтенка

Виступ MELOVINа теж здивував: разом з ним та Єлизаветою Русіною на паркет вийшла головна критикиня їхньої пари Ілона Гвоздьова!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова після конфлікту з партнеркою MELOVINА вийшла разом з ними на паркет

Ведуча голдруму Іванна Онуфрійчук, як завжди, постала у розкішній вечірній сукні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівнюємо розкішні образи ведучої голдруму на «Танцях з зірками» Іванни Онуфрійчук (голосуємо за кращий)

Не менш елегантним був і незмінний ведучий шоу Юрій Горбунов: образ ефектно закцентований на хустці та брошці.

У 8 ефірі на проєкт повернулася Анастасія Оруджева! Проте не танцювати, а вести балкон разом зі своїми колегами з "Жіночого кварталу":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Лі розповіла про сімейне життя та як проходила кастинг на шоу "Танці з зірками"

Розглянемо фотографії й ведучої бекстейджу Міли Єремєєвої. Розкішна жовта сукня дуже личить зірці!

Завершуємо добірку фотографіями виконавців вокальних партій: в цьому ефірі для нас співали неймовірні LAUD, KOLA, Ганна Ходорковська та Ян Коньок.

Новини по темі