Kalush Orchestra поїхали в Турин на "Євробачення": соліст гурту розповів про підготовку до пісенного конкурсу та про відповідальність від участі у ньому під час війни

Гурт розповів, як проходять їхні репетиції до головного пісенного конкурсу Європи.

Гурт Kalush Orchestra, який цьогоріч був обраний виступати від України на "Євробаченні", вже вирушає до Італії: звідти вони наживо представлять нашу країну з піснею "Stefania". Хлопці розповіли ТСН, як готуються до конкурсу та свою думку про його значення для України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала та гурт Kalush Orchestra разом заспівали пісню, з якою гурт представлятиме Україну на "Євробаченні"

Через війну тривалий час гурт проводив репетиції онлайн, адже були в різних містах. А коли зібралися разом, працювали без упину навіть у холі готелю. У межах свого туру Kalush Orchestra об’їздили кілька європейських країн, і в кожній розповідали про війну в Україні та збирали кошти на допомогу Батьківщині. Після повернення з Європи, хлопці виступили в Ірпені просто неба.

Вже 10-го травня їх можна буде побачити в першому півфіналі "Євробачення" під шостим номером. Букмекери вже прогнозують гурту перемогу, причому з великим відривом від конкурентів. Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк сказав:

Конкурс "Євробачення" — це в принципі велика відповідальність як репрезент своєї країни. Але враховуючи те, що зараз йде війна, думаю, що відповідальність ще в десятки разів більша. Ми це відчуваємо і зробимо усе можливе, щоб гідно представити нашу країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соліст Kalush Orchestra в інтерв'ю ЖВЛ розповів про втрату друга під час війни

Дивіться сюжет, де про це розповідається детальніше: 

Більше новин