Гороскоп на червень 2023 для Водолія: яких змін чекати на початку літа

Гороскоп на червень 2023 Водолій — 1+1
freepik.com

Гороскоп для Водоліїв на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Водоліїв у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

4 червня - Повний місяць у вашому 11 будинку гороскопа. 11 будинок - це будинок майбутнього та будинок результатів за минуле. А Повня теж символізує кульмінацію, результат ухвалення рішення. Ви отримаєте якісь результати, прибуток, це може бути фінансовий прибуток за виконану роботу, може бути результат відносин, це може бути новина про вагітність як результат, це може бути народження дитини або може бути друзі познайомлять вас з кимось, з ким у вас розпочнуться романтичні стосунки. Може по цьому Повні здійсняться ваші бажання на майбутнє. У Вас можуть змінити плани, з'явитися нові мрії. Ви можете прийняти рішення про якісь кроки, які ви робитимете, щоб йти до своєї мрії. Може завершувати дружбу з кимось і можливо хтось їде, переїжджає в інше місце. 11 будинок також інтернет, соціальні мережі чи бізнес онлайн.

6 червня Венера, планета краси, любові, гармонії та грошей входить у ваш 7 будинок партнерства та відносин та шлюбу. Венера у секторі шлюбу це дуже здорово. З 20
червня Венера почне гальмувати, уповільнювати рух і увійде в так званий тіньовий період Венери, коли вона вже втрачатиме силу. З 6 по 20 червня добрий період для нових знайомств, для нових романів, для побачень. Ви можете зустріти своє кохання, це може бути шлюб, також це дуже добре для угод, для підписання контрактів, для переговорів, для того, щоб мирно розійтися або розлучитися. Марс у вас теж у 7 будинку, гарний час для будь-яких партнерств, співпраці. Венера буде 7 будинку до 10 жовтня. З 23 липня до 4 вересня вона буде ретроградною. Це і затримка за грошима, і ваші контракти та домовленості з іншими організаціями та людьми. Може бути менше клієнтів, менше грошей чи затримка виплат якихось зарплати, наприклад. Не призначайте уколи краси чи пластичні операції з 23 липня до 4 вересня, вони можуть бути невдалими.

12 червня Меркурій входить до вашого 5 будинку гороскопа, будинку відпустки, відпочинку, радості, задоволень. Вам хтось може зателефонувати, запросити на побачення чи ресторан, вечерю чи театр. 5 дім у нас ще й дім кохання та дім дітей. Може бути новина, інформація щодо дітей (школа, дитячий садок або дорослі діти про щось вам повідомлять чи приїдуть у гості).

12 червня Плутон, планета трансформації, повертається знову до вашого 12 будинку гороскопа. Плутон увійшов на знак Водолія 24 березня. Зараз Плутон робить крок назад і повертається до 12-го будинку до 22 січня 24 року на пів року. Це дуже гарний час для підготовки наступного кроку у вашому житті. 12 будинок – це будинок визволення, полегшення, втрат. Начебто ви залишаєте щось позаду, але для цього вам ще потрібні ці пів року.

17 червня Сатурн, один з ваших управителів, зупиняється і розвертається в ретроградний рух у вашому секторі грошей, фінансів, і таке відчуття, що ви переглядатимете ваше джерело доходу. Може ви плануватимете міняти роботу, може бути якесь джерело доходу піде і новий прийде. І це відбуватиметься до 4 листопада. До листопада місяця Сатурн наводитиме порядки, заглиблюватиметься в якусь фінансову тему. Сатурн – це уроки. Може ви підете вчитися співати, вчитися ораторській майстерності. Восьмий будинок ще цінності і можливо ви тут будете переоцінювати, робити оцінку майна, нерухомості, може поділ майна у вас відбуватиметься.

Другий ваш управитель, Уран, як і раніше, йде по вашому 4 будинку гороскопа. Відчують вплив Урану та несподіваних змін ті, хто має асцендент у 12-21 градусах Водолія чи день народження 9-12 лютого. Уран робитиме аспект до вашого Сонця або до вашого асцендента. Це несподівані, різкі, можливо навіть непередбачені зміни.

18 червня Молодий місяць у 5 будинку гороскопа, будинок радості, будинок дітей, будинок любові. У вас може народитися дитина, або ви активно її плануватимете, можливо навіть ЕКЗ, або вас візьмуть хресною для дитини. Обережно з любовними справами та остерігайтеся любовних трикутників. Може з'явитись новий творчий проєкт, нове хобі. Можливо, ви розпочнете свою справу.

18-19 червня хороші дні, коли можна розпочинати нове, бо з 20 червня вже починається тіньовий період Венери. Венера, яка за гроші відповідає, за прибуток уже втрачає силу. Усі лютневі Водолії відчують вплив ретроградної Венери.

22 червня Сонце входить у ваш 6 будинок праці та здоров'я, а 28 червня Меркурій туди ж входить. Все, що стосується роботи, здоров'я, щоденної рутини висвітиться. Можуть бути якісь новини щодо роботи, нові ідеї щодо вашого бізнесу. Може, ви візьмете собі помічника. Добре змінювати режим дня, режим харчування, впроваджувати корисні навички.

30 червня Нептун у вашому 2 будинку грошей, доходів, зарплати, прибутку та витрат. Нептун розвертається у ретроградний рух і піде назад до 6 грудня. Таке відчуття, що вам потрібно буде розв'язувати фінансові питання, які вже тривали з минулого. Може, це погашення кредитів, повернення
податків, чи вам повернуть борги. Це період, коли немає ясності. Ця ситуація триватиме до кінця року.

Юпітер зараз у 4 будинку гороскопа, там, де й Уран. Юпітер - найкраща планета, яка дарує подарунки, приносить удачу, везіння. Відчують її вплив ті, хто має асцендент з 3 по 9 градус Водолія або день народження з 24 по 20 січня.

Новини по темі